Måndag 15/4-2024 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och vaknade tidigt idag till 5:40 låg sedan till 10:00 innan jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 11:30 idag och körde idag till 13:30 då jag la av för dagen. Sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen fick igång middagen och såg ett avsnitt av samma serie idag igen. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. En okey dag trotts att jag vaknade tidigt idag.

TRÄNING: Jaha körde idag men hoppade en övning idag eftersom jag var sen idag igen men annars gick det bra idag.

ROMAN: Jaha körde idag på de andra personerna och kom till slut till 13:30 och då bestämde jag mig för att lägga ner för jag skall gå igång med ny omgång och jag kör detta imonn.

MUSIK: Jaha inget idag på denna punkt.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.