Måndag 6/5-2024 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång idag till tidigt men sedan till 7 tiden kom sedan ur sängen till 9:20 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 11:00 körde idag till 14:00 och sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg en ny serie idag på netflix parasit den gråe heter den eller nått sånt var okey att se och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha idag körde jag allt trotts att det var rätt mycket folk idag så fick jag allt gjort idag en bra dag idag.

ROMAN: Jaha körde idag igen och det gick bra idag och jag har kommit på en hel del att lägga till sedan med.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.