Söndag 12/5-2024 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt har hört lite buller igår men inte mycket. Somnade som jag skulle igår och sov sedan till 4:00 sedan till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 11:30 idag men jag gick igång med att läsa till 10:00 tiden eller just efter detta. Så körde idag till 14:00 och så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och mos gott mos. Så såg jag sista avsnittet av parasit och såg idag att det var en miniserie så inget mer på den. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så skall jag upp till innan sju så jag kan ringa till närhälsan och boka tid hoppas jag i alla fall så håller vi tummarna för att det inte är hjärtat som är fel på eller hur ja.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn igen.

ROMAN: Jaha körde idag igen och det gick lite trögt idag men fick ändå till en del som jag är nöjd med. Så får vi se vad som händer imonn om jag kan skriva eller inte vet inte idag men ni får veta tills imonn igen.

MUSIK: Jaha inget idag igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.