Onsdag 15/5-2024 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt igen sov som jag skulle inatt och kom sedan igång till 6:50 kom sedan ur sängen till 9:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 10:30 tiden körde idag till 13:45 för jag skulle idag ha ett online möte med läkaren trodde jag men till 14:30 gick jag upp och ingen läkare kom så jag fick ringa till dem och då skulle det inte ha varit ett online möte utan ett riktigt jag fick ett sms om detta till sex tiden om online. Så jag hoppade gymmet idag tappade farten helt idag och la ner. Så imonn skall jag upp till 6:50 igen och ringa igen för tid så hoppas vi att det går bättre imonn med detta. Så i morse så beställde jag klockan för 3000 spänn kommer tills imonn tror jag i alla fall. Så det var nog allt för idag det.

TRÄNING: Jaha hoppade idag.

ROMAN: Jaha körde idag och det gick bra idag igen kommer igen tills imonn med mera då hopas jag.

MUSIK: Nä inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.