Onsdag 1/1-2014 20:17

DAG: Jaha första dagen på nya året och idag sov jag så där hade ett antal vak fram till tio tiden. Kom upp och fick i mig frukosten och så stack jag sedan till halv ett tiden. Så när jag kom hem så packade jag upp maten och sedan stack jag till ICA för att handla. Men som vanligt på söndagar fanns det inte nått så jag köpte bara pålägg idag och Alvedon. Så får köpa mer till fredag då hoppas jag att de fyller butiken lite bättre. Så sedan hem och packade upp och så satte jag igång med middagen till halv fyra tiden. Hade idag kalkon och kött och pommes men fick inte i mig allt idag. Men det var gott iallafall. Så mer? Ja mer? Såg idag att det inte hade kommit upp nytt på RixFm ännu det kan komma men jag tror att det tar ett tag till innan det kommer. Så mer? Såg på mina serier när jag åt även om en hade slutat så såg jag en nä två hade slutat idag. Nu kommer games of throns som första serie till detta året och sedan trou blood eller hur det nu stavas är inte så bra på att stava. Så mer? För hoppas jag kan sova inatt innan det stället jag bodde på så stod det att det skulle vara lugnt efter 22:00. Det brukar det vara här med så jag lägger mig till tio tiden brukar somna då. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Japp har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja då skall jag få mina två timmar imonn hoppas på sömn bara så.

MUSIK: Japp inget här idag.

WEBB: Ja tror jag skall ta och sätta igång med hemsidan den nya skall ta och göra en mall som jag sedan kan använda till allt annat med. Får se när jag kör igång med detta.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.