Måndag 18/1-2010 21:40

DAG: Japp en kass natt, ja eller halv kass iallafall. Somnade som jag brukar göra vid tolv tiden igår, men vaknade någon gång inatt. Kan inte komma ihåg vad klockan var för jag tittade inte på den. Men låg rätt länge innan jag tillslut lyckades somna igen, och en gång till sedan efter detta vaknade jag upp igen. Men lyckades somna igen efter den gången med. Men när jag sedan kom upp till tio tiden så var jag rätt seg, fick i mig frukosten och sedan drog jag till bokhandeln. Köpte de andra påsarna och sedan hem igen, efter det så ringde jag till förlaget, mer om detta nedan. Men när jag skulle köra igång med trummorna så tog det emot. Mer om detta nedan på musik. Så sedan gick jag runt och gjorde inte ett dugg fram tills klockan slog fyra, nja lite fick jag gjort för jag fick ett sms och då ringde jag ett samtal, mer nedan. Så när klockan slog fyra så drog jag till träningen, kom hem och så stretchade jag och sedan var det middag. Den nya träningsmaten var väl ingen hitt precis men den gick ner ändå. Kollade på mythbusters när jag åt, och nej jag har inte ännu kollat upp när de nya avsnitten går skall göra det en dag. Kanske till söndag, då jag har ledig dag som jag inte har haft på ett tag nu. Så mer då? En rätt kass dag idag men ändå bra eftersom det gick bra på träningen ändå, trotts kass natt. Näe inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt om ni vill kika in då.

TRÄNING: Japp trodde nog att träningen idag skulle var rätt seg men så var inte fallet. Sov kanske inte allt för dåligt ändå men jag var vaken rätt länge ändå. Skrev ner alla höjningar idag och själv träningen gick bra den med. Hade lite extra fart idag på intervallen av någon anledning, och då fick jag ändå köra cykeln innan cardion. Det var fullt idag på gymmet men det brukar vara så efter jul och nyår sedan om två tre veckor så droppar de flesta av och det blir lugnt igen. Men jag tror det kommer gå bra att höja ändå det är i de flesta fall inte mer än ett kilo som det går upp. Men benen är det 7 kilo och då kan jag säga att jag har kommit upp till 68 kg per ben kör jag med så det är rätt tungt ändå. Men det skall nog gå det med så småningom. Min psoriasis är rätt illa just nu men har då inte smörjt på en vecka heller, å det blir inte ett dugg bättre av vatten. Duscha måste man ändå göra, speciellt efter intervallen.

NOVELL: Jaha fick mina påsar idag stora som fan är dom men skall ta och vika in dem när jag lägger i papperna (måste säga att jag vill nog stavad det så här: papprerna men det är inte rätt ett papper flera papper de papperna nä papprerna tycke jag nu förstår ni hur kass jag är på svenska ändå) så kommer det inte blanda sig i påsen. Men de var illa stora påsar ändå, kan ju då bara hoppas att de håller för att skickas på posten med. Jo så ringde jag till förlaget idag och de ville helst ha det tryckt på papper (i motsats till mammer) så jag kommer dra ett paket till dem med så slipper de mail på det. Så kostnaden går upp till 600 för att skicka dem gick förut på 450 till tre, men men då skippar jag ju det lilla förlaget som tydligen inte vill ha nått ändå. Dock var det detta förlag jag hade störst förhoppning till om någon skulle vilja ge ut. Men vill de inte ha så kan jag inte göra nått åt det. Men jag får in till fyra förlag det är bra.

MUSIK: Japp när jag kom hem från butiken så spelade jag två komp sedan gav jag upp. Hade inge lust alls att köra idag, så jag la ner det redan efter två komp. Men jag fick ett sms idag som talade om att min keyboard hade kommit, så jag skall dra imonn och hämta den. Skall köpa ljudkortet och så ett ställ med hörlurar och en pedal med. Ligger på 850 men man får det för 395 när man köper keyboard. Och ett ljud kort med skall jag ha. Så får vi se när pedalen och paden kommer någon gång, tänkte jag skulle köpa resten då jag hämtar dessa. Då är det bara kablar och mic stativ som jag får släpa på den gången, ja och paden och pedalen med.

Jaha inget på lotto heller blev det men denna veckan så kommer det smällt till det känner jag på mig, eller hur? Nu återstår bara för mig att säga Tjingeling! 😀 😛 😀

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.