Tisdag 19/1-2010 20:08

DAG: Japp jag är sen idag kom just på att jag måste köpa boken om webprogrammet så jag gjorde det just nu därför är jag sen. Men nu till natten som vanligt, somnade sent igår vid tre fyra tiden någon gång. Sov sedan rätt kasst under natten och kom inte ur sängen förrän till tolv tiden idag. Fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med novellerna. Var klar sent till halv tre då jag drog till musikbörsen för att hämta grejorna, men mer om detta nedan. När jag kom hem så var klockan redan fyra och jag drog igång med maten med en gång. Hade idag köttbullar med mos, och rätt rejält med ketchup, gott var det idag. Kollade på Johan Falk men fick inte med hela de kör nyheter emellan så jag missade det när jag ställd in den. Fick bara med en timme av det, men jag kollade på det när jag åt. Och när jag hade ätit och diskat så fick jag upp det jag hade fått med mig från musikbörsen. Sedan var det lunch och kollade då lite på teven med men inte mycket att se idag. En jäktig dag som började allt för sen och jag hann knappt nått idag men jag tar igen det imonn. Då skall novellerna iväg om allt går som det skall.

TRÄNING: Jaha jag hoppade mjukisen idag för att jag skulle hinna till musikbörsen och jag skippade ryggstretchen idag för jag skulle hinna med maten. Men jag skall göra den nu efter bloggen. Stressig dag idag.

NOVELL: Japp sen start idag och inte mycket gjort idag heller, fick tryckt 13 noveller idag då har jag 12 kvar att tycka och så alla på smärtan med. Men det går rätt fort att köra, tog fyra kopior när jag printade idag så det gick ändå rätt fort att köra. Men det gick ändå rätt bra med tanke på den tid jag hade så. Men imonn så skall jag köra klart och sedan skicka iväg dem. Har inget mer att göra imonn så jag kan köra hela dagen imonn, då bör jag hinna tycker jag.

MUSIK: Jaha drog iväg till musikbörsen idag kunde åka in men fick gå hem för kortet är slut. Men jag fick inte allt de hade inte ljudkortet så jag fick beställa det idag. Kan komma innan helgen men vi får se, skall köpa allt det andra när jag köper det. Kablar och stativ mm, och jag betalade det idag så jag kan bara hämta det sen. Men jag fick min keyboard och ett stativ så jag fick upp detta i vardagsrummet idag men stativet var inte som jag trodde så jag fick lägga något under för att det inte skulle glida. Men nu är det på plats och jag kan koppla in det när jag väl får datorn, någon gång nästa vecka hoppas jag. Så får vi se om jag kan få nått ljud ur den med men det var ändå inte allt för svårt att koppla den. Men vi får se hur det går med det.

Jahapp jag säger en rätt kass natt och en rätt stressig dag är till ända och jag lägger till Tjingeling! 😀 😛 😀

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tisdag 19/1-2010 20:08

  1. henrik.porali skriver:

    Okey thats nog to easy to do over text but just go in to pages and trash it this will get out the page and you can make a new one. In dashboard. log in first.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.