Onsdag 23/9-2015 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Sov illa inatt och vaknade sedan till sex tiden låg sedan vaken till elva tiden då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå 13:30 då jag skulle gå. Så när den gjorde detta så stack jag till sjukgymnasten. Och jag fick samma övningar som jag fick till diskbrocket och lite till för att stärka ryggen. Så sedan hem och gick igång med middagen nästan med en gång när jag kom hem. Idag hade jag karréer med stripes och såg en serie när jag åt nä två sedan fick jag sitta med kudde i ryggen och vila för jag får ont när jag sitter och äter. Så jag skall tömma hela frysen för att frosta av den sedan och sen skall jag köpa ny mat. Till nästa fredag så skall jag köpa så till torsdag så skall jag frosta av och så skall jag sätta igång den till torsdags natt så att den är kall till fredag. Så mer? Jo så har jag gjort övningarna jag fick med idag skall köra dem tre gånger per dag och sedan tillbaka till tisdag nästa vecka. Så mer? Jo jag har uppgraderat Office idag med till 2016 på allt kom igår men såg det idag. Så mer? Jo jag la på mer säkerhet på min blogg och det resulterade att jag inte kunde lägga upp bloggen alls så jag fick ta och stänga ner massor igen så gick det skall ta och se på det en dag igen så jag kan få lite säkrare blogg. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja fick samma övningar som jag fick när jag hade diskbrock och kommer köra dem tre gånger per dag fram till tisdag då vi skall träffas igen. Om det går som det skall så  kommer jag känna att det är bättre redan då. Vi får se hur det går med det. Sedan fick jag ett par övningar med för att stärka hållningen med som jag gör en gång per dag tre övningar är det.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen så jag hoppas på bra sömn igen inatt så kommer det gå bra hoppas jag.

Så nog för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Onsdag 23/9-2015 20:21

  1. henrik.porali skriver:

    When i test it work fien in IE there moste be some problem on your side…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.