Torsdag 24/9-2015 20:09

DAG: Jaha till natt igen och en bra natt men jag kände inte detta när jag vaknade idag utan såg det på datan när jag kollade klockan. Sov inatt först tre timmar sedan en tio vaken och så tre timmar igen. Detta såg jag på klockan. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen till 12:00 och körde den sedan fram till ett då det var lunch. Så sedan så gick jag igång igen till två och körde till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Gjorde övningarna sedan middag. Såg lite på teven idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo idag kommer jag se om jag vann nått igår eller inte, ni får veta på twitter idag eller så imonn om det inte gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag imonn skall jag tvätta och ut och handla lite med. Jo en sak till jag har kört nya outlook och det är mycket bättre än innan allt är lättare att se nu. Innan så la de mycket text i rutan till vänster nu är det mindre och lättare att se. Så det är en förbättring på outlook har kört word med men där ser jag inte nått nytt ännu iallafall.

TRÄNING: Ja har kört övningarna idag och sedan till träningen så hoppade jag ett par övningar för att inte belasta ryggen. Så när jag skulle cykla så sket jag i det och gick hem. Känns i ryggen idag efter övningar men det gör mest ont i högersidan som sista skadan kom. Men jag skall köra till tisdag så vi får se om det går över eller inte. Det är för tidigt att säga nu.

ROMAN: Ja körde på idag och det gick bra vet inte hur många sidor det är men kommer snart upp till 300 hoppas jag. Det gick bra idag.

Så har inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.