Måndag 3/1-2020 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en ganska kass natt inatt var uppe tre gånger på toan inatt och kom ur sängen till 10:45 då mobilen ringde. Fick idag i mig en ägg frukost och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Och idag gick jag igång med romanen ett tag i alla fall. Körde från ett till två tiden nått sånt. Men jag tappade farten idag igen. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Så idag så jag två avsnitt av samma serie när jag åt. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte allt idag det var upptaget och så tappade jag farten idag igen så jag la ner och gick hem.

ROMAN: Ja jag körde lite idag och det gick okey även om jag hade svårt att fokusera idag igen. Men jag kör tills imonn med så jag hoppas att jag sover bättre inatt.

MUSIK: Nä inget på denna punkt idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.