Fredag 28/2-2020 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och och en bättre natt inatt men lite seg ändå när jag vaknade idag till 10:45 då mobilen ringde kom ur sängen till 11:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått fram tills jag stack ner med tvätten idag till tolv tiden. Sedan upp igen och stack sedan ner igen till 12:45 tiden och fick upp tvätten på tork. Så sedan upp igen och jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Jag var nere för att få upp lakanet men då hade maskinen stoppat och jag fick sätta igång igen. Så efter detta så har jag bäddat sängen men inte mer. Och jag glodde på Youtube och kom sent ner idag till 16:00 brukar gå ner till 15:45 men inte idag. Så sedan hem igen och la in tvätten sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två serier idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och en semla. Så mer? Jo idag är det spel till 21:00 sedan till 21:30 ringer de så blir det innan 22:00 men även om de inte ringer så kan jag vunnit lite ser det imonn när jag kollar mailen så mer? Nä inte idag slut för idag tack för idag. Ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Ja inte idag säger jag igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Torsdag 27/2-2020 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt var mina grannar uppe väldigt länge så jag sova illa som fan. Jag hoppas att detta var tillfälligt och inte händer igen. Så tillslut så somnade jag men då var klockan mycket och jag fick inte mycket sömn inatt. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag spelade klart spelat idag det var Unravel 2 som jag köpte för ett tag sedan det var det spelet med nersatt så jag fick det för 77 och det kostade innan 200 cirka nått sånt och då tog jag det och spelade idag klart det hela spelet. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg idag två serier ja det var samma serie men två avsnitt idag jag kom hem tidigt idag från gymmet. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så mer? Jo morsan ringde idag till tolv tiden nått sånt. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja en jävligt kass natt och idag tappade jag farten och la ner jag hoppade många idag orkade inte idag.

ROMAN: Jaha inget idag heller.

MUSIK: Och nej inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Onsdag 26/2-2020 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen inatt. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men natten var okey trodde jag men så la jag mig igen och då var jag inte så pigg som jag var innan. Men tills imonn skall jag se om jag kan göra något annat än ingenting. Men det beror på hur jag sover inatt som vanligt. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg två serier idag när jag åt. Fick i mig en kopp kaffe och så lite choklad med som jag köpte för ett par dagar sedan. Så mer? Nä jag har chans på lite pengar idag kan ha vunnit lite ser detta idag när jag kollar mailen så ni vet tills ikväll och då på Twitter om det gav nått.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt. Jo jag har packat väskan idag men inte mer idag.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt heller.

MUSIK: Ja jag behöver vinna lite om jag skall kunna köra denna punkt igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Tisdag 25/2-2020 19:59

DAG: Jaha till natt igen då ja och en vanlig natt inatt kom igång till 10:20 och kom ur sängen till 11:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag var ute och handlade lite sedan hem igen och innan detta så gjorde jag räkningarna för denna månaden. Jag hoppas att jag får pengar över denna månaden men jag har en ovanlig räkning till denna månaden ligger på 300 så jag kommer nog inte få så många pengar kvar denna månaden. Om jag inte vinner idag till 21:30 tiden om jag vinner så ser ni detta på Twitter idag annars så ser ni imonn om det inte gav nått så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med stripes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och lite choklad som jag köpte idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha till att jag inte gjort nått idag på denna punkt idag alls.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inte här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Måndag 24/2-2020 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt kunde inte somna igår och låg länge innan jag tillslut gjorde det. Kom upp till 11:10 tiden idag igen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag la mig i sängen fram till 14:30. Till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg en serie idag när jag åt och fick sedan i mig en kopp kaffe. Så mer? Ja inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag körde inte allt idag men det gick okey ändå.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Nä inget  idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Söndag 23/2-2020 19:36

DAG: Jaha till natt igen då  ja och lite bättre natt inatt men ändå seg när jag kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång att klippa håret idag till 12:30 tiden. Så efter detta till 13:30 tiden gick jag igång med att dammsuga efter detta så har jag inte gjort mer idag på hela dagen. Jo jag spelade lite spel idag ett tag innan jag gav upp och la ner. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag att säga tror jag. Nej jag har inte mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väska idag och jag är redo för att köra imonn igen.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Nä inget idag heller som jag sa innan.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lördag 22/2-2020 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov inatt lite över fem timmar djup men när jag kom upp idag var jag seg så jag la mig igen fram till 14:00 då jag kom upp och fick igång träningsmaten. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg två serier idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och en semla och lite choklad med. Så mer? Idag har jag inte gjort nått på hela dan idag en skit natt och jag vet inte varför jag var så trött idag jag sov som igår och då var jag rätt pigg men inte idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Ja jag hade tänkt idag men det sket sig och jag la mig så var den dagen över.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Fredag 21/2-2020 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och lite bättre inatt kanske jag vet inte helt säkert men jag sov inatt fram till tio tiden kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag stack till ICA för att handla lite sedan till apoteket igen och så hem. Och jag gick sent så jag gick igång med middagen med en gång jag kom hem. Hade idag korv och stripes och såg två serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och en semla och lite godis. Så mer? Jo jag kan köra båda programmen backupp programmen Comhem går först och sedan går det andra så de krockar inte men jag får köra det andra efter och då ta det som inte gick in då det andra går. Så det är lugnt att köra båda samtidigt. Så mer? Jo det är pengar idag till 21:00 och sedan till 21:30 så om det är vinst på första så ringer de med en gång. Till nio tiden men andra kommer innan 22:00 om det är vinst över millen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn om ni har lust, jag kommer i alla fall imonn igen.

TRÄNING: Ja jag kör nog inte imonn tror jag men jag hoppas kunna sova lite bättre nu. Jag sov okey inatt då ligger djup på över fem timmar då är det rätt okey så jag hoppas att jag kan göra om detta igen sedan med.

ROMAN: Jaha kör igen en annan dag.

MUSIK: Jag hoppas att jag vinner så skall jag gå igång med planen jag har men jag behöver lite pengar för detta så jag hoppas att jag kan få idag ja ikväll.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Torsdag 20/2-2020 19:52

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till lite innan 10:45 låg sedan och väntade på att klockan skulle slå elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat spel idag men annars inte nått. Så till tre tiden stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen  idag igen och gick igång med middagen. Jag såg en serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan har jag pillat med hemsidan jag får fel men jag kan inte hitta felet jag tror att programmet tar fel av någon anledning för felet finns inte alls i hemsidan. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Jo en sak till jag vann inte nått igår ja idag natt såg idag fick inget ser exakt idag när jag kollar mailen men inget.

TRÄNING: Ja jag körde inte allt idag jag tappade farten och la ner idag igen.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Ja fick inget gjort idag men kanske imonn om jag inte gör annat så kanske.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Onsdag 19/2-2020 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt min granne gick igång med att spela gitarr till tio tiden på kvällen och sedan sov jag inte bra efter detta. Kom ur sängen till 11:10 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har backat upp datorn idag den körde klart allt idag och jag tror att det går att köra båda programmen samtidigt med men jag är lite osäker på mailen om det går eller inte. Men jag ser detta idag när jag kollar mailen förhoppningsvis så kör ena och sedan det andra får jag starta för hand sedan efter. Men mer om detta imonn jag kör idag så får ni veta tills imonn. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag korv och mos gott mos. Såg två serier idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag men då måste jag få ett mail om detta idag förutom det vanliga mailet om spel. Jag ser detta idag när jag kollar mailen så jag hoppas att det finns ett mail till om detta. Så mer? Nä jag såg tre serier idag en som tog slut idag tror jag sedan två till. Så mer? Nä jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat för imonn så jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt.

MUSIK: Japp inget här heller men jag är klar med att göra musiken så jag kan gå igång med sången när som helst nu.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar