Fredag 24/9-2021 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att tvätta till 12:00 fick ner tvätten och sedan upp igen och så till 12:45 var jag nere och fick upp den på tork sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så sedan till 15:30 var jag nere och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris idag och såg en serie idag igen när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så gick jag igång med att skanna datorerna till tre tiden idag sen idag. Efter detta  har jag laddat hem nytt till Cubase och ett nytt ljud med hemladdat på musikdatorn. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Ja jag laddade hem lite VST instrument tror  jag att det heter skall kolla en annan dag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Torsdag 23/9-2021 20:00

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag kom på en lösning på ett problem jag hade med datorn igår kväll innan jag la mig kom jag på hur jag skulle göra. Så mer? Jo har idag inte gjort nått på hela dagen idag. Och till 15:00 gick jag igång med middagen träningsmaten idag. Såg en ny serie idag som hette Y den sista mannen på star Disney den var okey att se kommer se mer av den en annan dag. Så mer? Ja inget mer idag kan jag komma på ja eller jag kan inte komma på mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Onsdag 22/9-2021 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt inatt kom igång idag till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Har pillat med Bluetooth idag jag har svårigheter att koppla kontrollen till datorn och det kan bli fel när som helst och det står inte nått om detta någonstans heller. Men jag uppdaterade drivrutinen så hoppas jag att det hjälper. Så mer? Har inte gjort nått på hela dan idag. Spelat lite men då funderade inte kontrollen heller som den skulle så det gick så där idag. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag en kotlett och en paj som jag fick av morsan och stripes till detta såg en serie när jag åt idag. Och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag och så ses vi igen tills imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Tisdag 21/9-2021 19:43

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt sov fram till nio tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen kom inte för mig något idag på hela dan idag. Så till 15;00 gick igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie när jag åt idag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. En rätt kass dag idag fick inte nått gjort på hela dagen idag. Jag har spelat lite spel ett litet tag men inte mer. Jo jag har fått tillbaka ett problem med datorn igen. Och jag vet inte hur  jag skall  lösa detta går troligen inte heller. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt denna veckan heller.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Ja kom inte igång här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag) (natt)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Måndag 20/9-2021 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt men jag trodde att morsan skulle ringa till nio tiden så jag vaknade tidigt idag och kom ur sängen till 10:00 idag och stack sedan hemifrån till 11:30 tiden skulle vara inne i stan till 20 över tolv och jag fick vänta på morsan idag. Så kom till Telia och nä vi fick ta oss till El-Giganten i Mölndal och då fick morsan förstå att hon hade skrivit på ett kontrakt och inget var fel. Hon har början till demens och blir det mycket så går det trögt. Så till den 21 Oktober så skall hon byta till Telia igen då går kontraktet igång. Vi åkte till Nordstan först sedan Mölndal igen och sedan åkte jag hem igen. Morsan mindes fel och hon hade sagt okey för Tele2. Så sedan när jag kom hem så gick jag igång med middagen och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Sedan beställde jag min mat kommer till lördag den 25é mellan ett och tre. Så mer? Nä inget mer idag så ses igen imonn. Jo jag såg klart filmen idag som jag började på igår var okey Kate hette den.

TRÄNING: Ja jag missade träningen idag och jag kommer gå igång igen till nästa vecka hoppar denna.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Söndag 19/9-2021 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag satt mycket igår och det gillade inte min rygg idag kände jag när jag kom ur sängen till 11:10 tiden. Jag sitter inte länge annars men igår satt jag med morsan ett bra tag. Så hon hade köpt ny mobil och då hade killen på Elgiganten sagt att hon skulle få Telia men han hade lagt på tele2 så hon får ringa imonn om säga att det vill jag inte ha hoppas att det går bra för henne alltid skall det var något. Så jag ringde idag om detta innan jag gick igång med middagen. Hade idag karréer och stripes och såg en film men såg inte klart hela idag hade inte lust idag. Fick i mig en kopp kaffe med idag efter middagen. Jo så hade jag ont i nacken med låg länge innan jag tillslut somnade. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej från mig idag och ser er igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn kör jag igen om jag sover viket jag hoppas att jag gör.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag) Sad smile (natt)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lördag 18/9-2021 19:40

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt inatt sov inte bra och vaknade till 10:45 kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag väntade på morsan som skulle komma till 14:00 och jag gjorde inte nått innan detta. Hon kom till lite efter två tiden och så till 15:00 gick jag igång med middagen ja morsan hade med sig idag som vi åt. Om ni undrar så fyller jag år idag 56 har jag kommit upp i. Så sedan fixade jag hennes mobil och så till 17:30 åkte hon hem igen. Så mer? Ja det är inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (ont i nacken idag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Fredag 17/99-2021 19:41

DAG: Jaha till natt igen och jag sov så där inatt vaknade ett antal gånger och kom igång idag till 10:00 kom upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Kom inte för mig att göra nått idag igen. Jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Då var klockan runt tre tiden när jag kom hem. Fick samtal till tre tiden morsan ringde hon kommer och hälsar på tills imonn. Då jag har födelsedag och fyller då 56 år. Så gick jag igång med middagen till efter detta hade då köttet jag la in i mikron igår. Men jag åt inte upp allt om det var dåligt kött kan bli dåligt på ett par timmar framme. Så det tar tre timmar innan det går igenom kroppen men det kan ta längre tid innan man blir dåligt av det. Jag hoppas att det inte var fel på det luktade okey tror jag i alla fall. Så såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Jo jag har skannat datorerna idag med och det gick bra inga fel idag heller. Men jag skulle logga in på identitets grej som de hade lagt till men mailet jag skulle få kom inte fram till mig. Jag la upp på form om detta får se om jag får svar om ett tag.

TRÄNING: Ja inget idag heller.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Ja idag hade varit okey men inte heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Torsdag 16/9-2021 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt har jag vaknat och somnat om och om igen av regnet som föll. Normalt sätt så regnar det inte från det hållet men det gjorde det inatt. Rätt emot mitt sovrumsfönster och då vaknar jag av det hela natten. Det smäller på plåten utanför fönstret och då vaknar jag av detta. Jag vaknar illa lätt av allt men mest av prat och andra ljud som normalt inte hörs. Så kom igång idag till sex tiden och kom ur sängen till nio idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag hoppade gymmet idag igen. Så sedan till 15:00 så fick jag fram karréer och tinade detta och så åt jag träningsmaten hittade karréerna när jag hade ätit färdigt idag. Så såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Och så har jag idag spelat lite gitarr och lite spel med på datorn. Mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller idag.

MUSIK: Ja idag kom jag till skott och körde ett par övningar idag mer tills imonn tror jag att det blir om jag sover då vill säga.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Onsdag 15/9-2021 19:37

DAG: Jaha till natt igen och jag sover bättre men inte bra jag undrar hur länge jag måste ta igen sömn för att kunna sova som innan. Men jag sover inte bra ännu så jag vet inte om det går att göra nu. Så kom igång idag till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Kom inte igång att spela något idag och fick inget alls gjort på hela dagen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag fiskpinnar och mos gott mos och såg en serie som gick igång igen efter uppehåll. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har spelat lite idag med och kommit lite längre idag men bara en kort bit jag ligger på 99% på kartan och 92 på objekt så jag har en lång väg kvar att gå i alla fall på objekt jag har 11 poäng kvar att hitta på en eller två poäng och jag har ingen aning var de är på kartan. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag är piggare imonn när jag vaknar igen.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Och nej jag fick inget alls igång idag hoppas på imonn.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar