Söndag 28/2-2021 20:14

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att klippa mig till ett tiden. Så efter detta så dammsög jag och så spelade jag lite spel på datorn ett tag innan jag gav upp idag var det inte så roligt så jag spelade bara en gång. Så mer? Jo till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris och såg två avsnitt av samma serie idag och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Sedan fick jag avkalka bryggaren. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Jo morsan ringde idag till middagen.

TRÄNING: Ja jag skall packa väskan idag har inte gjort och så måste bädda sängen med.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lördag 27/2-2021 19:57

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen hade folk hemma till fyra tiden så jag sov sedan fyra timmar och kom igång idag till åtta tiden. Så till 11:10 fick jag i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 15:00 och ont i nacken som vanligt när jag sover kasst. Så till 15:30 gick jag igång med middagen hade idag fiskpinnar och mos gott mos och såg en serie idag när jag åt. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med ja två missade imorse så jag tog nu. Så mer? Nä jag kommer inte på mer  idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Fredag 26/2-2021 19:52

DAG: Jaha till natt igen och en kass sådan men jag skulle upp till nio tiden idag för jag skulle kolla på en begravning gick igång till 10 idag. Så sedan så satte jag igång med tvätten ja jag tvättade idag från tolv till fyra. Så var nere och fick in sedan upp igen och satte igång med inte nått idag efter detta jo jag var ute och handlade till ett tiden sedan hem igen. Efter detta så har jag väntat på att tvätten skulle gå klart och det gjorde den till 16:00 jag satt och glodde på Youtube så jag satt ända till 15:55 skulle varit nere till 15:30 men jag missade tiden idag. Så sedan fick jag upp tvätten och så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris hade inget annat idag. Jag såg ett avsnitt av en serie idag när jag åt med. Och efter middagen fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Torsdag 25/2-2021 20:07

DAG: Jaha till natt igen och en små kass natt inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden körde den fram till 15:00. Så sedan skulle jag då till träningen till 16:00 men då ringde ett samtal och jag la ner träningen idag. Så sedan till 18:00 gick jag igång med middagen jag såg först ett avsnitt av en serie sedan såg jag lite till och så gick jag igång med middagen. Och såg sedan ett avsnitt till av samma serie. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag skulle få ett mail idag men jag fick det inte i alla fall inte ännu. Skall se efter bloggen om det har kommit nått.

TRÄNING: Ja hoppade idag hann inte med och så var jag seg så jag la ner och stannade hemma idag.

ROMAN: Ja jag gjorde klart idag och sedan så skrev jag ut hela ligger nu på 183 sidor och jag hoppas att jag kan få upp det till 400 men då har jag massor att skriva kvar så hoppas jag att jag sover med annars går det inte.

MUSIK: Nä inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Onsdag 24/2-2021 19:37

DAG: Jaha till natt igen och en okey natt inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen fram till 15:00 idag till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har glott på Youtube idag om inspelning mm. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja jag körde idag från ett tiden fram till tre tiden och det gick bra idag igen så okey dag idag.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Tisdag 23/2-2021 19:36

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt sov rätt okey fram till åtta tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till ett tiden. Körde den sedan till 15:00 då jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Gick igång med middagen till 16:00 tiden hade idag karréer med pommes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag tog inte igår. Så mer? Jo jag hoppas som innan att jag kan få datorn fixad snart men det lutar åt att hon glömt bort mig och jag vet inte hur jag skall få kontakt igen men vi får se. Jag har gått igång med backuppen igen måste ha det för romanen annars är det inte bra. Så hoppas jag att hon hör av sig snart igen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja jag körde idag och det gick riktigt bra idag igen kan bara hoppas att jag sover inatt igen då. Skall se hur många sidor det är nu tror att det är 180 nått sånt men jag hoppas komma upp till 400 så blir det en okey bok men då måste jag sova och vara pigg för att uppnå detta.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (roman)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Måndag 22/2-2021 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt någon gång satte grannen igång att stampa och jag vaknade igen. Låg illa länge innan jag somnade igen. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag gick tillslut igång med romanen idag till ett tiden. Körde idag till 15:00 då la jag ner för dagen. Och sedan till 16:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg ett avsnitt av en serie när jag åt och missade kaffet idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men jag tappade farten och gjorde inte allt idag kass natt.

ROMAN: Ja gick igång idag med detta till ett tiden och det gick bra idag trotts kass natt inatt.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Söndag 21/2-2021 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men jag var ändå lite seg idag till 11:10 när jag kom ur sängen. Så jag har inte gjort nått idag mer än att göra träningsmaten till ett tiden. Så efter detta har jag spelat lite på Nintendo men annars inget alls. Så till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och mos gott mos. Såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja så hoppas jag att jag kan somna inatt jag måste lägga ner att glo i mobilen för då sover jag inte. Så kör jag imonn igen.

ROMAN: Ja kanske kör jag imonn om jag sover så skall jag nog göra detta men det återstår att se tills imonn.

MUSIK: Ja jag kanske kör imonn om jag inte sover så skall jag kolla med grannen med om jag kör eller inte vi får se imonn-

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lördag 20/2-2021 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt jag kom på att kolla ett par saker inatt och låg illa länge innan jag somnade igår runt fyra tiden. Så kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till 14:20 tiden stack jag till posten för att hämta mina tabletter idag sedan hem igen. Skulle ha gjort träningsmaten idag men jag låg till 14:00 idag efter kass natt så jag la ner detta idag gör imonn. Så sedan till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och mos gott mos och löksås såg två avsnitt idag av samma serie när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har pillat lite med bloggen idag och Twitter fixade lite idag på dessa. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen  imonn.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Fredag 19/2-2021 19:57

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen vet inte vad men jag sov inte bra inatt kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och sedan har jag inte gjort nått idag igen. Jo till 14:30 tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes igen och såg först en serie sedan en till och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Och mer? Jo jag har glott på Youtube idag igen på mixning och annat. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Nä inget idag heller jo jag glodde på en sak som jag lärde mig idag på musikdatorn men annars inget alls.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar