Onsdag 17/7-2019 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen vaknade ett otal gånger under natten och kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Och jag tror att jag somnade idag för jag låg ända till 15:20 innan jag kom ur sängen och gick igång med middagen. Hade idag kyckling och ris och såg en film som jag såg på igår med såg klar idag. Så efter detta så gick jag igång med en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag en skit dag idag. Jag kan somna igen om jag har sovit kasst länge och det har jag gjort nu ett tag. Fick svar från läkaren idag jag skulle ta en tablett till och se hur jag sover sedan. Så jag skall ta ikväll så hoppas jag att jag sover bättre inatt så jag kan träna imonn. Så mer? Ja jag har kollat lotto ja det är inte lotto med dragningen och jag har chans på 500000 eller 26000 så jag ser idag när jag kollar mailen om det gav nått. Så om jag får ett mail om att jag har vunnit över 50000 så har jag vunnit 500000 ser ikväll om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Kan bara hoppas att jag sover bättre inatt då.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover bättre inatt och sedan en bra tid framåt så jag kan gå igång med denna punkt igen. Vi håller tummarna för det.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Tisdag 16/7-2019 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen vaknade idag till tre tiden låg sedan vaken till sju tiden då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att se en film på play Venom den var okey men jag tänkte inte på att klockan var tidigt så jag väckte nog mina grannar idag. Ber om ursäkt för detta. Jag tänkte inte på vad klockan var när jag var uppe så tidigt idag så jag satte igång filmen och jag vet inte vad klockan var då men det var tidigt idag. Så sedan fick jag i mig mina tabletter till 11:30 tiden och så var jag ute och handlade idag. Fick med mig allt jag skulle och sedan hem igen. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg då en film men jag såg inte hela och så bytte jag och såg lite på en annan. Men jag såg inte klar den heller jag hade samlat på mig ett antal kassa filmer på Netflix som jag tog bort men jag har på boxen ett antal filmer som jag spelade in innan jag gav upp abonnemanget. Så jag kan se dessa nu för nu har jag inte nått att se på Netflix mer jag har sett nästan allt nu. Men jag har på boxen att se lite av varje nu. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe idag med och sedan köpte lite nötter som jag har smaskat på idag. Så mer? Jo jag ligger lite lågt med musiken ett tag jag testade igår men det gick inte alls bra så jag håller på det ett tag nu. Så mer? Jo jag dångade ett sms till sköterskan idag om att jag sover kasst jag vet inte vad de skall göra med jag kan inte komma på nått själv så jag tänkte kanske de vet nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag skall köra igen till torsdag så jag hoppas att jag sover bättre då men jag tror inte detta de skall prata imonn men det hinner nog inte tills torsdag om de kommer på nått med sömnen.

ROMAN: Ja jag kommer inte göra nått om jag inte sover bättre med tiden jag hoppas att jag kan sova bättre men just nu är det inte alls bra så jag kommer nog inte köra på ett bra tag nu.

Så nu har jag tagit bort hemsidan jag gjorde lite på den idag men jag fixade till en sak jag la till en heding med www.henrikporali.se så den finns med jag hade inte med det innan. Jag tror att det är bra för CEO att ha med en heding med detta. Så nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Måndag 15/7-2019 19:35

DAG: Jaha till natt igen då och en skit natt igen ja jag sov rätt okey men inte inatt. Vaknade ett otal gånger inatt och kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med sång idag. Men det gick inte alls bra idag gick inte alls idag. Fick igång musikdatorn men den är inte som den skall och jag höll på med detta nästan hela dagen idag. Den är seg och den blev ännu segare efter uppdateringen. Så mer? Jo jag trodde att jag hade fått gång sömnen igen men inte heller. Jag blir allt segare för varje dag som går nu. Och jag vet inte hur jag skall göra för att sova igen. Att pilla med tabletterna hjälper inte alls jag sover kasst ändå. Så jag vet inte vad jag skall göra åt det heller. Träningen går illa med och jag vet i fan om jag kan höja nästa gång eller om jag måste gå på samma tyngd igen. Så nått sätt måste jag sova bättre för det blir värre och värre och jag kan inte komma på något sätt att fixa till det heller. Jag får komma på något hoppas jag i alla fall. Så stack till träningen till tre tiden och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Såg först en film som var kass sedan en till som också var kass. Så jag såg inte nått idag men jag fick i mig en kopp kaffe efter detta.

TRÄNING: Ja jag blir svagare och svagare när jag sover kasst. Och idag hoppade jag två övningar igen. En var det ingen pinne i vikten så den gick inte att göra idag.

ROMAN: Ja inget idag heller.

HEMSIDAN: Ja jag är klar med denna punkt så jag kommer ta bort denna punkt tills imonn igen.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Söndag 14/7-2019 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag vaknade tidigt idag men kom inte ur sängen förrän till 10:30 men jag var lite piggare idag så jag hoppas att med tiden så kommer jag sova bättre hoppas  jag i alla fall. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått. Jo jag gick igång med dammsugningen till ett tiden idag. Efter detta så gick jag igång med middagen till 14:30 var sen idag. Så fick i mig middagen och såg lite på en film men såg inte klart idag. Så sedan gjorde jag bönsalsan och fick in den i kylen skall stå en timme. Så sedan till 17:00 fick jag igång spelte igen och spelade idag fram till 18:30 tiden. Så sedan så fick jag i mig salsan till 19:00 men jag hade i för mycket av lök igen idag skall ta mindre till tisdag. Så och så gick jag igång med bloggen till 19:40 tiden idag. Så mer? Nä jo jag var och kollade om min granne var hemma men det var han inte så jag kommer köra sång imonn. Han är nog inte hemma och jag kan inte få tag i honom jag hör aldrig om det är någon hemma. Så jag kör så får han komma och ringa på om jag stör honom. Så jag har kommit på ett nytt sätt att göra som jag skall göra imonn. Så får vi se om jag tillslut kan få till min sång röst just nu är den inte igång men jag hoppas att jag kan få igång den om jag sjunger ett par månader så får vi se om jag kan sjunga bättre sedan. Om det går bra så kommer jag gå till sång pedagogen igen och se om jag kan sjunga högre toner och längre toner och lite till  men det beror på hur det går. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen jag hoppas att jag sover bättre inatt så jag inte är så illa seg imonn när jag skall träna. Men jag tror att det håller på att bli bättre i alla fall lite och då är det okey så hoppas jag att jag kan sova så pass bra att jag kan skriva igen sedan.

ROMAN: Ja inget idag och inte imonn heller jag återkommer till denna punkt om jag sover bättre med tiden.

HEMSIDAN: Ja nu är allt okey med hemsidan så jag hoppas att jag kan få svar sedan från dem att allt är okey och det är bara att köra jag tror att mina problem försvann med nya versionen som kom för ett tag sedan.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile Smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Lördag 13/7-2019 20:05

DAG: Jaha till natt igen och jag sov rätt okey trodde jag idag men jag kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och sedan la jag mig igen fram till 14:30. Och jag gick igång med middagen till 15:00 hade idag karréer med mos och såg en serie när jag åt idag. Så jag var inte så pigg idag alls jag var illa seg och ändå tyckte jag att jag sov rätt okey inatt. Jag somnade till 02:10 och vaknade igen till 10:30 tiden så jag borde ha sovit okey men inte heller. Så jag gjorde inte nått idag på hela dagen idag. Jo jag har spelat lite idag men det gick så där idag igen. Så mer? Jo jag har lite chans på pengar idag jag kan ha vunnit 200000 nått sånt då får jag ett mail om detta om inte så kan jag ha vunnit 26000 och då får jag inte mail alls utan ser när jag kollar lotterna. Så mer? Jo lite till men det är på hemsidan som jag gjorde lite idag. Här? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte nått idag igen. Men om jag sover lite bättre så.

ROMAN: Ja jag gjorde inte nått idag heller.

HEMSIDAN: Ja idag rättade jag till ett par fel och nu är hemsidan som den skall. Fixade lite på mobilsidan och lite på PC sidan med så nu är allt okey igen.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Fredag 12/7-2019 19:50

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt inatt igen sov innan lite bättre tyckte jag men inatt så sov jag kasst. Vaknade till tidigt och sedan till sju tiden kom ur sängen till 9 tiden. Jag hade ställt klockan idag men jag stängde den för jag var uppe redan. Så jag stack till vård centralen till tio tiden. Tog en stick och sedan till ICA för att handla lite sedan hem igen. Ja idag tog jag bönor till lunch men jag tog alldeles för mycket lök så nä det var för mycket lök. Så och jag tror inte jag tar detta när jag tränar bara dagar då jag inte gör det. Så skall ta mindre lök och så tar jag till ett tiden. Jag hoppas att jag kan få i mig dem då men idag hade jag varit upp redan till nio tiden så idag gick det lätt. Så mer? Jo jag köpte ett spel igår och spelade idag lite på det kom en bit men sedan tog det slut. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag gjorde lite på bloggen idag och jag kommer igen till längre ner med detta. Så slut för idag.

TRÄNING: Ja om jag sover så kör jag imonn på stretchen igen hoppas att jag sover bättre inatt igen.

ROMAN: Ja har inte gjort nått idag på denna punkt.

HEMSIDAN: Ja idag fick jag igång sitemapen på bloggen jag fick stänga av och sedan sätta på så gick den gång igen. Får se när jag får svar så jag kan fixa till hemsidan med snart hoppas jag.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Torsdag 11/7-2019 19:41

DAG: Jaha till natt igen jag tror att jag sover lite bättre men jag är seg ändå. Kom ur sängen till 11:10 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen idag. Har pillat lite med hemsidan men annars inget. Jo nu så köpte jag ett spel på Nintendo och så två på datorn för 10 styck Nintendo kostade 87 och jag hade 100 på kontot så jag betalade bara drygt 100 för alla tre. Så mer? Jo jag har idag fixat bloggen men mer om detta nedan. Så sedan till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Så mer? Jo jag såg en serie när jag åt idag men jag vet inte om jag ser mer på den sedan den var så där. Så mer? Jag får sova ett  tag till innan jag kan säga om det är bättre eller inte. Just nu är jag seg som fan när jag kommer ut sängen men jag hoppas att jag kan sova bättre sedan om ett tag. Så jag kör detta ett tag till. Jo jag fick tag i vård centralen och fick beställa prov som jag tror jag tar imonn men jag måste upp till 10:00 för den stänger till 11:30 så jag måste ta provet innan 11:30 suck. Läkaren som hade hand om det slutade och sket då i att föra det vidare så det var tur att jag ringde och hörde om det. Så mer? Ja mer? Jo jag kanske vann lite pengar inatt jag kan ha vunnit lite över 2000 ser idag när jag kollar mailen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag var jag seg och svag så jag gjorde inte allt idag jag gick hem hade inte lust idag alls men gjorde det mesta dag i alla fall.

ROMAN: Ja vi får se hur jag sover om jag kan kör igen på denna punkt. Det kanske blir bättre sedan hoppas jag.

HEMSIDAN: Ja jag la på jetpack idag på morgonen de hade raderat mapparna och jag kunde lägga till det men det fungerar inte med sitemap på bloggen och jag vet inte varför heller. Nu har jag inte rätt PHP jag har 7.2.9 och man skall ha 7.3 men jag vet inte om det är därför jag inte kan få till sitemapen eller inte men jag har gjort allt jag skall så jag kan bara vänta på att de ökar på PHP sedan igen. Och jag tror inte att PHP har med sitemap att göra alls.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Onsdag 10/7-2019 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag tror att det blev lite bättre inatt sov okey inte helt bra men okey. Kom ur sängen till 11:20 fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått igen idag. Kanske skulle jag spela idag men jag hoppade det idag. Jag kör söndagar och kanske onsdagar om jag har lust. Så gick igång med middagen till tre tiden. Hade idag karréer med pommes och såg då två avsnitt av nya serien och nu är den slut för denna gång. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe och så pillade jag lite med hemsidan idag igen. Men mer om detta nedan. Så mer? Jo jag tror att jag kör sång ett tag fram över men jag måste se att jag sover bättre med just nu lite bättre men inte nog för att skiva så jag tror jag gå igång med sången till nästa vecka om jag sover som nu. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag under 50000 och då kommer det inget mail om det så jag får se när jag kollar malen idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover som idag så kan jag köra imonn igen. Men jag behöver mer mat jag kommer inte kunna gå upp i vikt igen när det är dags för att jag inte får nog med mat. Och jag har inga pengar till det heller men jag kan ta bönor som innehåller mycket protein. Men då måste jag komma ur sängen till sex tiden för att kunna få ner mer mat. Och det går inte just nu så vi får se hur det går med att ändra på tabletterna nu.

ROMAN: Ja om jag sover bättre så kan jag köra igen på denna punkt men just nu är det inte bra alls så jag får se hur mitt experiment går med tabletterna.

HEMSIDAN: Ja jag har idag kollat webform programmet och det fungerar inte alls så jag tror att jag tar bort mail och lägger till mer PHP på hemsidan så jag kan få igång jetpack igen. Jag har mailat om detta idag så jag får se vad hon säger om det. För nu kan jag inte få igång nått på bloggen om jag inte har mer PHP. Förhoppningsvis så får jag svar tills imonn.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile Smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Tisdag 9/7-2019 19:31

DAG: Jaha till  natt igen då ja och inatt vaknade jag ett otal gånger och sist till fem tiden kom ur sängen idag till sex. Fick i mig frukosten och idag fick jag i mig ett par knäcke med jag är alltid hungrig tidigt på morgonen. Vakar jag till 10:30 är jag inte hungrig alls. Så sedan gjorde jag inte nått idag fram tills jag tog mina tabletter vid 11:30 så sedan har jag inte gjort nått på hela dan idag. Jo jag var ute till två tiden och  hämtade salva på apoteket och sedan köpte jag lite på ICA. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två avsnitt av serien idag. Så skall ändra på tabletterna idag igen och se om jag sover bättre sedan. Om jag inte sover så skall jag gå igång med att sjunga igen. Jag sover inte men sjunga tror jag att jag kan i alla fall. Men jag testar denna veckan med att ändra tabletterna så ser vi om jag sover bättre sedan. Gör jag inte detta så skall jag gå igång med sången igen, och så skall jag kontakta min nya granne och höra så han inte är hemma sedan kör jag igen. Men vi får se hur jag sover framöver. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag kör igen till torsdag och då hoppas jag att jag kan sova bättre med så jag är piggare när jag kör.

ROMAN: Jaha kör igen om jag sover jag hoppas på det…

HEMSIDAN: Ja inget svar idag jo jag fick ett svar tills igår som jag skall kolla sedan vet jag hur jag skall göra och jag kommer göra så fort jag får svar igen om det andra som var fel.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Måndag 8/7-2019 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen så jag tror att jag måste ta tabletten ett tag innan jag kan säga om det fungerar eller inte. Kom ur sängen till 10:30 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Har mest legat i sängen idag och hoppats på att jag skulle blir pigg igen. Men det blev jag inte. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Såg en serie idag igen när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inte idag en kass dag igen, men jag hoppas att jag kan få till rätt kombination på tabletterna så jag kan sova igen. Jag kommer köra detta ett tag till så får jag se om jag ändrar på något annat sedan har en sak till att göra sedan kan jag inte komma på mer att göra.

TRÄNING: Ja körde idag men det går trögt att köra nu jag är seg och det är tungt jag får ingen ny styrka och om jag skall få detta så måste jag äta mer mat och det har jag inte råd till nu.

ROMAN: Ja jag hade hoppats att jag skulle kunna köra nu men inte heller.

HEMSIDAN: Ja inget idag heller kommer nog senare hoppas jag.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment