Onsdag 26/1-2022 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt. Vaknade massor med gånger och sedan till nio tiden och så beslutade jag att jag skulle ta bort tiden till dos 3 sedan ringde jag till 1177 och så till 10:45 fick jag svar att det nog är covid jag har. Skall stanna hemma till fredag då jag skall tvätta och sedan om jag inte har mer symtom så skall jag ta dos 3 efter två veckor igen. Det måste ha varit grannen som smittade mig jag fick en bok till lördag eller fredag kommer inte ihåg när det var och smittan måste ha varit på den. För jag fick symtom till måndag kväll och då kan det inte ha varit gymmet som smittade mig utan boken. Så mer? Jo till någon tid ringde morsan igen hon är dålig igen slem och har svårt att andas de väntar till måndag igen att göra nått så det inte är covid hon har med. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och pommes och såg två serier idag när jag åt och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe.

TRÄNING: Ja inget idag och jag kommer hoppa till torsdag med så hoppas jag att jag är frisk igen till måndag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag) (covid?)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Tisdag 25/1-2022 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en lite kass natt inatt vaknade ett par gånger under natten och jag hörde grannarna så det var nog därför jag vaknade inatt. Sedan vaknade jag tidigt idag redan till nio tiden kom ur sängen till 10:45 när mobilen ringde. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har bokat tid till dos 3 skall ta den imonn till 14:20 nere vid närhälsan är nog på baksidan tror jag att det är. Innan så ringde de men nu har de inte gjort detta och jag visste inte att man kunde ta redan till den 10 onde tror jag att det gick att ta men de ringde inte denna gång så jag tog tid idag tills imonn. Så sedan så spelade jag lite men dog så jag la ner. Så fick inte nått gjort idag efter kass natt igen. Men jag fick mina varor idag till 14:30 tiden kom de jag skall imonn skära köttet och packa detta i frysen sedan. Får gå till 13:30 tiden så hinner jag dit. Igår efter träningen så blev jag lite rosslig i halsen men så fort kommer inte Covid men jag fick en bok av henne grannen kommer dock inte ihåg vilken dag det var jag kan ha smittats av boken men jag har inte ont i halsen bara slem och lite irritation inte halsont. Så mer? Jo till 15:00 idag gick jag igång med middagen hade idag pepparbiffar och ris och pepparsås och såg en serie idag när jag åt ja jag såg nästan två avsnitt idag innan jag stängde av för dagen. Glodde länge idag på dumburken. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag mer? Nä inget mer idag jo jag gick igång med nytt spel idag som verkade okey spelade en stund idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja dito idag på denna  punkt.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Måndag 24/1-2022 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en helt okey natt inatt somnade som jag skulle igår och sov sedan ända tills 10:40 tiden sedan ringde mobilen till 10:45 och jag kom ur sängen till 11:00 idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till 12:30 tiden gick rätt bra idag inte helt perfekt men okey. Så körde sedan detta fram till 14:30 då jag la ner för dagen. Sedan till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Så mer? Jo jag gick igång med middagen och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Hoppas på bra natt igen.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra ett tag sedan tappade jag farten och la ner. Jag har en dag ja natt bra sömn behöver mer än en natt för att kunna köra fullt igen. Har de senaste fem dagarna i alla fall kass sömn så det räcker inte med en dag måste få mer.

ROMAN: Ja körde idag och det gick rätt okey kom på en del men inte massor men en bra dag ändå idag hoppas på samma imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Söndag 23/1-2022 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Har svårt att somna för elementet låter hela natten. Jag skall idag testa att ta andra sammansättning av tabletter så jag kan somna lättare hoppas jag i alla fall. Så men det är elementet som gör att jag inte kan sova nu det knäpper i ett hela natten. Jag hoppas att temperaturen håller sig inatt så att det inte går på igen. Så kom igång idag till 11:10 idag igen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har ändrat hemsidan idag jag la till 2022 i foten idag hade inte gjort det innan. Så mer? Jo till 18:00 sätter jag mig och läster nu igen ett tag i alla fall skall jag skriva så måste jag också läsa igen så jag har satt igång med detta igår hoppas att jag kan hålla detta nu ett bra tag framöver. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade en kotlett idag fanns bara en att ta så jag tog den idag. Såg en serie idag när jag åt med. Och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn har packat väskan och jag är redo för att köra imonn.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover bättre på denna blandning av tabletter får se imonn.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lördag 22/1-2022 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen grannen var uppe sent ja det var lördag så men jag sov illa kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan till 14:30 gick jag igång med träningsmaten och sedan till 15::00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg två serier idag när jag åt. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe efter middagen med annars? Nä inget mer idag. Tämligen kass dag idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Fredag 21/1-2022 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen hela tiden har elementet gått och jag har sänkt det sedan höjt det men det knackar ändå. Det är för att temperaturen går från under noll till över noll. Så mer? Jo jag stack och handlade lite idag till 13:30 tiden sedan hem igen gick igång med middagen till 15:00 idag hade då karréer med stripes och såg nya beck filmen idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Ja inget mer idag jo jag skall få nytt betalkort om ett tag och jag har skrivit upp alla ställen jag måste byta kortet och speciellt på winzip är det problem för jag  måste betala för att ändra på det i alla fall brukar det var så alltid innan har det varit så jag har mailat dem så får vi se vad de säger om det. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget här heller.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och samma här idag med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Torsdag 20/1-2022 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt kunde inte somna sedan vaknade jag ett otal gånger under natten och kunde sedan inte somna om igen. Elementet knäpper med hela natten inatt jag stängde av det men det knäppte ändå. Det är för att det är plusgrader på dan och sedan minus på natten jävla jobbigt att höra. Kom igång idag till 11:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Morsan ringde hon har kanske fått Corona om det inte är biverkning på dosen kom inte på att fråga detta när hon ringde idag jag hoppas att det inte är Corona utan biverkning hon hade tagit prov och fått ett positivt sedan var det då det andra provet som hon inte hade fått svar på. Man kan drabbas av biverkning hela 14 dagar efter man tar sprutan så jag hoppas att det är det men hon lät dålig. Så sedan till 15:00 tog jag idag middagen men jag tog igen kotletter och inte köttbullar som jag skulle. Jo jag beställde mat idag med kommer till den 25é mellan 12 och 15. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Onsdag 19/1-2022 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och idag vaknade jag tidigt och sov sedan inte bra efter detta. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Hade inte lust till nått idag och till 12:50 fick jag i revaxör och sedan till 13:50 stack jag till närhälsan men man måste ha läkare innan så jag sket i det jag har  inga problem nu och jag hoppas att det inte heller blir mer problem med det nu så jag stack hem igen. Spelade ett tag idag gick så där idag. Och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie och sedan en till och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja dito här med.

MUSIK: Och här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Tisdag 18/1-2022 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen inte helkass men små kass. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 12:30 tiden körde sedan fram till 13:30 eftersom jag skulle ta revaxör fram till 14:30. Sedan gick jag igång med middagen till 15:00 hade idag karréer med pommes och såg en serie idag när jag åt. (Skulle bara säga att igen går det att skiva karréer igen med tangentbordet felet är borta igen) Fick i mig en kopp kaffe efter middagen med. Så mer? Jo igår kväll ringde min kusin igen och snackade lite innan jag la mig till nio tiden. Så mer? Jo jag spelade spelet idag igen efter middagen en timme eller så. Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja körde idag ett tag i alla fall blev inte så länge eftersom jag skulle ta revaxör innan middagen tar en timme innan man får ta bort det så men nu är en dag kvar sedan skall jag skölja så är det över sedan hoppas jag. Får se till torsdag hur det går med det. Men jag fick till okey idag på denna punkt och jag är nöjd med detta idag.

MUSIK: Ja jag är glad att det inte var tinnitus i alla fall tror jag inte det vet mer till torsdag igen. Och då är denna punkt öppen igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Måndag 17/1-2022 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov så där och kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Till ett tiden så stack jag till apoteket och sedan hem igen. Fick köpt revaxör och sedan tog jag och låg sedan fram till 15:10. Jag tror inte att det är tinnitus längre men något konstigt är det. För det täpper i vänster örat nu och ljudet kom från höger örat innan. Jag skall ta revaxör tre dagar två till sedan går jag till närhälsan och sköljer så hoppas jag att problemen är borta sedan. Jo i lördags så hade grannen musik och sedan kom andra grannen med och höll igång till 3 tiden så jag sov illa glömde säga det då eftersom jag fick tinnitus så glömde jag det. Så till 15:10 gick jag igång med middagen fick slänga från i torsdags glömde ta då men de hade stått i kylen sedan torsdag så jag tog dem inte. Gjorde nya idag med pasta och såg en serie idag när jag åt men såg inte klart idag om Beatles men såg inte klart idag hade inte lust att se idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag spelade spel igår och idag ett nytt som är rätt lätt så det är precis vad jag vill ha roligt att spela idag tog en boss igen.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar