Måndag 20/5-2024 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt igen kom igång idag till 7 tiden kom sedan ur sängen till 9:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 9:30 idag men jag la mig på sängen ett tag med idag. Så körde romanen idag till 14:00 då jag la ner för dagen. Så sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen men idag så kom jag sent mer om detta nedan. Så fick igång middagen och såg ett avsnitt av en ny serie jag såg igår dubbat är det för det är en tysk serie kommer inte ihåg vad den heter idag. Så sedan till idag så hoppade jag kaffet hann inte med det idag. Jo sedan till 14:00 beställde jag mat kommer till fredag och så missade jag min bonus för de har bytt ställe att köpa ifrån och så får man inget alls. Så mer? Nä inget mer idag ses igen tills imonn om ni vill.

TRÄNING: Jaha körde idag och det gick bra fick lite andnöd på slutet av gången men det var slutet sista två minuterna så  fick jag gå av men jag gick i en timme och 18 minuter sista 18 var i tio procent lutning med. Och jag fick ingen hjärtattack gott mos så har jag kontaktat dem om tiden jag fick och strukit den idag.

ROMAN: Jaha körde idag igen och det gick bra även om jag idag var lite seg igen men jag låg ett tag och så gick det bort har kommit till sidan 150 cirka så jag har kommit hälften idag.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Söndag 19/5-2024 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov okey fram till 6:00 tiden fick mig igång till 9:10 tiden idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 10:10 tiden körde idag till 14:00 då jag fick igång träningsmaten och sedan gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en film idag som jag inte såg klar idag tar en annan dag. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jaha en kort blogg idag visst igen.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn. Och då kör jag igång med att gå på löpbandet så hoppas jag att jag inte har något hjärtfel men det får ni veta imonn.

ROMAN: Jaha idag körde jag igen och det gick bra idag skall göra alla tal meningar sedan skall jag gå igång med sista omgången tror jag i alla fall.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lördag 18/5-2024 19:46

DAG: Jaha till natt igen då och jag kan säga att jag sover sämre nu har gjort i två dagar nu. Men kom igång idag till 7:30 tiden låg sedan till nio innan jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 10:00 men idag så sov jag sämre tror att det är värmen för jag sover till samma tid som innan men sover sämre djupsömn inatt igen. Så la jag mig igen och kom sedan igång igen till 12:30 tiden då gick jag igång med romanen igen. Körde idag till 15:00 idag och efter detta fick jag igång middagen hade idag fiskpinnar och mos gott mos. Såg en film idag kommer inte ihåg vad den heter men de har åkt till annan planet och alla mäns takar hörs var helt okey att se idag. Så sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha idag så körde jag klart omgången ja jag har kvar att fixa till talet sedan skall jag gå igång med en omgång till efter denna hoppas jag att jag är klar. Satte igång att läsa en ny bok och då kom jag på vad jag skulle lägga till till nästa omgång igen.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Fredag 17/5-2024 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men jag sov inte länge inatt enligt klockan i alla fall fem timmar sov jag inatt kom igång till 8:30 tiden idag och kom sedan ur sängen till 9:20 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med att tvätta till tolv tiden sedan upp igen. Så ner igen till ett tiden och fick upp tvätten på tork och sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så till 15:30 var jag nere och fick upp tvätten och så till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg ett avsnitt av startrek och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo till 9:50 gick jag igång med att skanna datorerna och de är klara tills nu.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Jaha samma här med idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Torsdag 16/5-2024 20:23

DAG: Jaha sen idag kom igång idag till sex tiden kom sedan upp till 6:50 och ringde sedan till 6:58 och fick tid till 8:15 och hon ringde till 8:30 tiden och hon lyssnade inte alls vad jag sa så hon fick en tid till mig till den 11 juni jävla skit kärring så jag skiter i det och går till måndag och kör kondition så hoppas jag att jag inte dör av hjärtat. Så lever jag till nästa måndag så kör jag och skiter i dem och hoppas att det inte är hjärtat som är fel på för jag trodde att detta skulle gå snabbt men skit kärringen gjorde inte rätt det kan vara allvarligt med andnöd men det sket hon i så jag skiter i det och kör så hoppas jag att det inte är hjärtat som är fel på. Så efter detta så fick jag igång romanen men tappade farten och la ner. Så till 12:00 tiden stack jag och hämtade min klocka och fick sedan detta igång tog två timmar att ladda den ja när den är tom tog en timme idag och så pillade jag med den med så det tog tid att ladda den idag. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie idag när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Ja inget idag igen.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) Sad smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Onsdag 15/5-2024 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt igen sov som jag skulle inatt och kom sedan igång till 6:50 kom sedan ur sängen till 9:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 10:30 tiden körde idag till 13:45 för jag skulle idag ha ett online möte med läkaren trodde jag men till 14:30 gick jag upp och ingen läkare kom så jag fick ringa till dem och då skulle det inte ha varit ett online möte utan ett riktigt jag fick ett sms om detta till sex tiden om online. Så jag hoppade gymmet idag tappade farten helt idag och la ner. Så imonn skall jag upp till 6:50 igen och ringa igen för tid så hoppas vi att det går bättre imonn med detta. Så i morse så beställde jag klockan för 3000 spänn kommer tills imonn tror jag i alla fall. Så det var nog allt för idag det.

TRÄNING: Jaha hoppade idag.

ROMAN: Jaha körde idag och det gick bra idag igen kommer igen tills imonn med mera då hopas jag.

MUSIK: Nä inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) Sad smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Tisdag 14/5-2024 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt sov från 0:30 tiden fram till sju tiden inatt och det ger 6,30 timmar sömn och det är okey för mig nu och jag vaknar pigg ja relativt pigg i alla fall. Så idag kom jag ur sängen till 9:20 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 11:00 idag. Körde idag till 14:30 då jag la ner för dagen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en ny serie på HBOMax sympatisören ja har har översatt från engelska. Så efter detta så har jag kollat efter en klocka som jag tror att jag köper till måndag igen kommer gå på 3000 och det har jag för jag vill byta sätt att mäta sömnen nu. Innan så sov jag i nio timmar och jag var seg som fan nu sover jag 6,30 timmar och är pigg som fan. Och då måste jag sova bättre än innan jag tror att jag får mer djupsömn nu än innan och då vill jag ha ett nytt sätt att mäta detta och jag tror att klockan är med precis än det jag använder nu. Jo jag fick i mig två koppar kaffe igen efter middagen med.

TRÄNING: Jaha imonn skall jag ha ett online möte med en läkare till 14:30 så får vi se vad han säger då tror dock att jag får ta ett prov förhoppningsvis tills imonn och så ser han om jag har något i blodet har jag inte detta då är det inget fel och jag kan köra igen på gymmet ja gå igång med konditionsträningen igen. Så  efter detta så skall jag till gymmet och köra och så hem igen.

ROMAN: Jaha idag körde jag klart och gick igång med att skriva ner det kommer köra detta imonn med sedan tror jag att jag skickar in det kanske till slutet av veckan eller så. Men först skall jag gå igenom texten och så skall jag ändra på samtals grejen sedan är jag klar för denna omgång och redo att skicka in det tror jag i alla fall.

MUSIK: Jaha inget idag på denna punkt.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Måndag 13/5-2024 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt även om jag skulle upp till 6:50 idag. Vaknade idag till 6:50 när mobilen ringde och sedan till 6:58 ringde jag till närhälsan och fick tid tills onsdag till 14:30 efter lite snack och kan säga att jag inte hade ont idag på vägen hem fick lite ont när jag kom hem. Så sedan till 9:00 kom jag ur sängen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 10:30 idag. Körde den idag till 14:00 då jag slutade och sedan till just efter detta så ringde mobilen och jag skulle vända sängen har idag legat ett år åt samma håll och vände sängen idag och det kändes. Så sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg ett avsnitt av star trek kommer till fredagar igen har nog ett par kvar att se på denna serie. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha körde idag och det gick okey idag fick hoppa en övning idag blev upptagen två gånger och då hoppade jag den. Men annars gick det bra idag och inte så ont ja eller andnöd idag på vägen hem i alla fall.

ROMAN: Jaha nu har jag kommit till sista grejen jag gör och sedan skall jag föra över det till fil sedan skall jag fixa till en sak till och sedan tror jag att jag skickar in.

MUSIK: Jaha inget idag igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Söndag 12/5-2024 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt har hört lite buller igår men inte mycket. Somnade som jag skulle igår och sov sedan till 4:00 sedan till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 11:30 idag men jag gick igång med att läsa till 10:00 tiden eller just efter detta. Så körde idag till 14:00 och så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och mos gott mos. Så såg jag sista avsnittet av parasit och såg idag att det var en miniserie så inget mer på den. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så skall jag upp till innan sju så jag kan ringa till närhälsan och boka tid hoppas jag i alla fall så håller vi tummarna för att det inte är hjärtat som är fel på eller hur ja.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn igen.

ROMAN: Jaha körde idag igen och det gick lite trögt idag men fick ändå till en del som jag är nöjd med. Så får vi se vad som händer imonn om jag kan skriva eller inte vet inte idag men ni får veta tills imonn igen.

MUSIK: Jaha inget idag igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lördag 11/5-2024 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt men ändå en okey vaknade inatt till fyra tiden sedan till fem och så till sist till sju tiden kom sedan ur sängen till 9:20 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 11:00 idag körde sedan till 14:00 då jag ringde till 1177. Jag har fått ont eller andnöd när jag går från gymmet och jag vet inte om detta är hjärtfel eller inte skall ringa till måndag och höra om detta. Jag hoppas att det är dålig kondis som gör det och inget annat men det återstår att se det sedan. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och mos och löksås och såg näst sista avsnittet av parasiten ser sista imonn. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha skall se vad de säger om mitt hjärta för jag tänkte gå igång med konditions träning igen men då måste jag veta att jag inte har fel på hjärtat innan detta och det gör jag nu. Har inte kört kondition på säkert tio år nu.

ROMAN: Jaha körde idag igen och jag kom igång som jag skulle och jag har en del att göra till innan jag kan fixa till den igen. Då blir det omgång 11 och så kommer jag fixa till talet med som jag har gjort fel innan.

MUSIK: Nä inget här idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar