Torsdag 23/3-2023 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt hade jag illa svårt att somna somnade sent inatt kom sedan igång till tio tiden och fick i mig frukosten och så väntade jag på  att klockan skulle slå tolv när den gjorde detta så stack jag till vagnen och åkte till sköterskan. Och då fick jag reda på att jag inte alls behövde åka dit idag. Så jag gick hem och kom hem till 14:30 tiden tror jag att det var. Sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två serier idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja sedan var det inget mer idag tror jag visst. Nä.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Och inget här heller idag.

MUSIK: Och inget här heller.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Onsdag 22/3-2023 20:01

DAG: Jaha till natt igen då och grannen var uppe inatt igen låg länge innan jag somnade inatt. Kom igång idag till 10:45 kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Sedan till 13:30 (tror jag att det var) ringde sköterskan och sa att jag hade dåligt med vita blodkroppar och att jag måste ta nya prov idag. Så jag tog på mig och gick och då ringde läkaren och sa att det var fel så jag gick hem igen och stack sedan till gymmet och hem igen. Jag får gå imonn och ta prov igen sedan till tisdag tror jag igen för andra provet. Så mer? Jo jag fick igång middagen och såg två serier idag när jag kom hem. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra idag trotts att jag trodde att jag skulle hoppa idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Tisdag 21/3-2023 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt hörde ingen prata inatt och somnade till ett tiden inatt. Kom igång idag till fem tiden kom sedan ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och ingen gröt idag igen. Ja sedan har jag ringt till banken och de sa att jag skulle få pegarna till efter att bouppteckningen skulle var klar och det är slutet av juli tror jag i alla fall. Men jag tror att jag kan få ihop pengar till den 6-7 då pengarna kommer från skatten. Jag fick beställa från banken papper som jag hoppas jag får till fredag så kan jag sedan sicka in deklarationen på fredag då. Vi får se hur det går med det sedan. Ja sedan till 13:30 stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Fick igång middagen till 15:30 tiden hade idag kotletter med pommes och såg först en serie sedan en till och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag hoppas att jag kan sova inatt igen så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget här idag.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) Sad smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Måndag 20/3-2023 20:12

DAG: Jaha till natt igen då och grannarna var igång länge inatt igen pratade så jag somnade sent inatt kom igång till 10:00 tiden men låg kvar länge idag till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med deklarationen när den kom till 13:30 tiden först ringde jag till skatteverket och sedan till banken men de svarade inte innan klockan tre så jag stack till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg ett avsnitt av en serie när jag åt idag. Skall ringa banken imonn jag har inte fått några papper alls från dem så jag måste ringa imonn igen. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och jag hoppas att pengarna räcker till ny säng. Men de kommer inte förrän till den 6 eller 7 april om de kommer. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja det gick bra idag även om det var rätt mycket folk idag fick vänta ett tag på ett par grejor innan jag kunde köra igen.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Här var det inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)  (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Söndag 19/3-2023 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men ändå var jag seg idag när jag kom ur sängen till 10:45 kom igång idag till nio tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Ja jag fick i mig gröt idag. Så sedan till 12:00 la jag mig igen och låg då till 14:00 då jag startade om mobilen gör detta en gång i veckan på söndagar. Så sedan kom jag ur sängen och gick igång med middagen till 15:00 hade idag fiskpinnar och mos gott mos. Såg en serie idag gånger två och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så hoppas jag att jag får morsans deklaration imonn men det får vi se. Har sickat in min så hoppas jag att morsans kommer tills imonn eller tisdag ja blir nog till onsdag om inte imonn ger ut post varannan dag så.

TRÄNING: Ja inget idag men jag har packat väskan och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) Sad smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lördag 18/3-2023 19:39

DAG: Jaha till natt igen då och grannarna var igång idag till tre tiden inatt och då någon gång somnade jag igår. Vaknade sedan till 3:30 och var uppe på toan sedan till sex tiden kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Missade gröten idag igen. Så sedan till tolv tiden gick jag igång med musikdatorn idag skulle lägga till lite i Cubase idag och det tog tid idag men tillslut gick det som jag ville och jag fick det gjort idag i musikdatorn. Så sedan till 14:40 tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes idag igen. Och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Och sedan fick jag i mig två koppar kaffe med. Så har jag idag spelat spel och det gick så där idag två gånger har jag spelat idag samma spel. Ja mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Fredag 17/3-2023 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en ganska kass natt inatt kom igång till 9:50 då mobilen ringde och jag startade datorerna för skann. Sedan kom jag ur sängen till 10:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Hade tänkt att skriva idag men så blev inte fallet idag. Jag la mig till 14:00 då jag stack till ICA först sedan till apoteket men bara en av två recept hade kommit idag får ringa till måndag om detta för jag fick bra ett recept idag. Så sedan stack jag hem igen och gick igång med middagen till 15:30 tiden hade idag kotletter med pommes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag igen. Jo så fick jag svar på provet jag tog i torsdags med det var negativt och det är bra jag har alltså inte cancer heller.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Och nej inget här heller idag. Men tills imonn hoppas jag i alla fall om jag sover då vill säga hoppas på det.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Torsdag 16/3-2023 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt tror jag kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 10:10 tiden. Så stack sedan till posten först sedan till närhälsan och tog prover och så till ICA för lite smått sedan hem igen. Och kom hem till 11:20 tiden så jag hann få i mig frukosten innan mina tabletter. Och så har jag haft kontakt med sköterskan om EKG kommer till nästa månad istället för denna. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag wok igen och såg två serier idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med. Jag skulle till apoteket med men hoppade idag eftersom jag var sen och hade glömt klockan hemma idag tar det imonn istället.  Skall imonn med ringa till närhälsan och beställa ny salva såg igår att salvan jag har är gammal så jag måste beställa mer imonn såg inte detta innan har använt gammal salva länge nu. Och så skall jag köpa lite på ICA med och sedan till apoteket med så jag får nog gå till två tiden nått sånt.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Onsdag 15/3-2023 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag hör inte grannen snarka så mycket nu om det är för att jag har vant mig vid det eller inte men jag hörde inatt ett tag sedan så somnade jag om igen. Så kom sedan igång idag till 11:00 låg länge idag eftersom jag var lite seg idag och jag vaknade till 10:00 tiden. Kom ur sängen och fick i mig frukosten idag men utan gröt idag. Så sedan till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg en serie idag när jag åt. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Imonn skall jag ut och ta prov sedan skall jag till apoteket och så innan detta skall jag till posten för att lämna ett paket och sedan hämta ett paket med. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde allt idag igen och kom hem till tidigt idag så jag gjorde det snabbt idag. Brukar ligga lite längre på onsdagar annars.

ROMAN: Ja jag kör till fredag igen om allt går bra.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Tisdag 14/3-2023 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång till sex tiden idag och kom sedan ur sängen till 10:20 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Syrran sms:ade idag att hon hade gjort bouppteckningen klar idag så får vi se vad de säger om det till början av juni tror jag att det blir. Jo jag deklarerade idag till ett tiden nått sånt idag. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till 15:00 idag hade idag kotletter med stripes och såg först en serie och sedan en till. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag igen. Mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag men jag har packat väskan idag så jag hoppas att jag sover inatt igen.

ROMAN: Ja om allt går som jag vill så skall jag försöka gå igång med detta till fredag igen hoppas jag i alla fall. Torsdag skall jag ta prov till morgonen så den dan går bort.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar