Måndag 17/2-2020 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och idag vaknade jag till 10:00 tiden låg sedan fram till 11:10 då jag kom upp och fick igång frukosten. Så sedan spelade jag spel ett tag innan jag stack till tre tiden till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen såg två avsnitt av samma serie idag och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan laddade jag hem lite backupp program igår men fick det inte att gå igång. Jag drog ett mail om detta idag så får vi se när de svarar om detta. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag och ses sedan imonn. Då skall jag ringa till Comhem och säga upp mitt mobil abonnemang så får jag nya farten på bredbandet och ny teve men inte mobilen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej igen ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde idag men gjorde inte allt igen idag. Jag tappar farten och lägger ner det är inte bra. Men jag måste äta mer än två gånger per dag. Och det har jag inte pengar till idag så då måste jag vinna för att få detta att hända så håll tummarna för detta denna veckan. Igen.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt.

MUSIK: Ja har inte gjort nått på denna punkt heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Söndag 16/2-2020 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade idag till tio tiden då grannen gick igång igen ja jag minns kanske fel men jag tror det i alla fall. Kom ur sängen idag till 11:30 då klockan ringde och det var dags att ta mina tabletter så jag var sen idag. Fick i mig frukosten och sedan tabletterna idag och så gick jag igång med att dammsuga till ett tiden. Så efter detta har jag inte gjort nått idag på hela dagen. Jo till två och trettio gick jag igång med middagen hade idag karréer och ris idag och så såg jag två avsnitt av samma serie idag igen. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. Och nej jag vann inte nått idag heller såg idag men ser allt till när jag kollar mailen idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn igen. Kan bara hoppas att jag sover inatt så kör jag igen.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt.

MUSIK: Nä inget idag här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lördag 15/2-2020 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov fram till 10:45 idag igen och kom ur sängen idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musik idag till ett tiden. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två serier idag när jag åt. Ja det var samma serie men två avsnitt idag. Flickan från ingenstans ja den heter inte det på teven the passages eller nått sånt går på FOX. Ja inte nu men innan gjorde den det det kommer en andra säsong i år men inte än. Jag ser på FOX+ första säsongen nu. Så mer? Jo jag fick nio extra kanaler när jag uppgraderade Comhem nyss så jag kan få nio extra kanaler som jag kan välja vilka jag vill ja inte allt men några att välja. Så mer? Jo så har jag fått 300 MB med i hastighet på bredbandet med. Skall till nästa vecka stänga av mobilen jag fick ta och så har jag detta sedan i två år innan jag måste fixa igen om jag inte skall betala mer igen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn igen.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Jaha inget här heller.

MUSIK: Ja idag har jag gjort på denna punkt och det gick bra idag så räknade jag takter och nu är allt som det skall vara igen och jag kan nu sätta igång att sjunga när jag vill.

Så jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Fredag 14/2-2020 19:41

DAG: Jaha idag igen kom jag ur sängen till sent jag vaknade till 10:45 då mobilen ringde. Men kom ur sängen till lite efter 10:45 men idag så satte jag mig och glodde på datorn fram till 11:20. Och idag tog jag bacon och ägg som jag skulle ha haft innan men glömde. Så sedan så stack jag ner med tvätten till tolv tiden och sedan upp igen. Så till ett stack jag ner igen och hängde upp den samma och så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen. Så gick jag igång med att hämta tvätten till fyra tiden sedan gick jag igång med middagen hade idag fläsk och mos gott mos och löksås såg en serie idag när jag åt. Och såg en till då tog jag kaffe och en semla som jag köpte idag har en tills imonn med. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha har inte gjort nått på denna punkt idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Ja kanske imonn om jag sover nått så där okey inatt.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Torsdag 13/2-2020 19:49

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov idag fram till 10:45 då mobilen ringde sedan låg jag till 11:10 innan jag kom upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång idag med musiken ett tag. Men mer om detta nedan. Så till tre tiden stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Så såg idag ett avsnitt av en serie och så kom jag på att jag kunde se mer på FOX+ så jag kan se början på en serie som jag missade innan såg det sista avsnittet och så tog den slut. Men nu kan jag se alla fram till sista det är en bok ja två böcker som jag läste om en flicka kan säga att första boken inte handlade om flickan alls men bok två gjorde det. Den hette flickan från ingenstans. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Så mer? Ja inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men jag gjorde inte allt igen idag det var upptaget och så har jag fått lite ont i ryggen igen jag gör ny övning och det gör lite ont men jag hoppas att det lägger sig jag gillar inte att vrida ryggen men det gör jag nu så jag hoppas att ryggen är okey med detta sedan när jag kört ett tag igen.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Ja idag körde jag igen och kom då på att nej det är inte som det skall. Jag får göra om men imonn är det tvätt men till lördag kan jag köra igen. Jag har inte fått det som i låten jag trodde att jag hade fått det men idag så räknade jag takter och nej det är inte okey. Till lördag skall jag räkna igen och göra om igen så får jag till den igen hoppas jag i alla fall.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Onsdag 12/2-2020 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov inte bra igen kom igång idag till 10:45 då mobilen ringde. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Har kollat lite på internet idag men inte mer idag. Jag gick igång med middagen till 14:30 idag för jag ville se en film idag när jag åt. Så till tre tiden var jag klar att äta och då såg jag skyskraper eller nått sånt okey att se inte mer. Så sedan såg jag en serie med idag och då fick jag i mig en kopp kaffe och lite choklad gott mos. Så mer? Jo sedan har jag inte gjort mer idag jo jag har glott lite på Youtube idag igen men annars inget alls idag.

TRÄNING: Ja jag har packat väska idag och jag är redo för att köra igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag heller. Jag vet inte vad jag skall göra åt det men just nu sover jag inte bra nog för att skiva vi får se vad som händer.

MUSIK: Ja om jag inte gör nått imonn så skall jag se om jag inte kan köra lite på denna punkt ändå.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Tisdag 11/2-2020 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen till 10:45 då mobilen ringde. Fick i mig frukosten och sedan tabletterna med. Så sedan satte jag igång med inte nått igen. Så jag har dångat ett mail till de som gör mitt klockprogram jag fick köpa nytt igen igår för det gamla slutade att fungera. Förra gången jag köpte kostade det 15 spänn nu kostade det 40 + 15 +15 +15 så mycket dyrare nu. Men jag använder det många gånger per dag så jag köpte nytt igen igår. Idag fick jag ställa in det på nytt så jag fick skriva av och sedan lägga in i det nya. Tog sin lilla tid det. Så mer? Jo idag till 21:30 går lotten igång igen och jag har chans på att vinna igen. De ringer innan 22:00 om det är över millen annars ser jag imonn när jag kollar mailen. Så mer?

TRÄNING: Ja körde inte nått idag på denna punkt.

ROMAN: Nej idag var jag för trött för att köra igen.

MUSIK: Ja jag kan gå igång med denna punkt imonn om jag inte gör annat men jag skall ut och handla med innan 15:00.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Måndag 10/2-2020 19:51

DAG: Jaha till natt igen då ja och sov inte bra alls inatt eftersom jag skulle upp kom igång till sex tiden men låg sedan ett tag till och till 07:30 så slog jag av klockan och satte igång mobilen för ring där istället. Så till 07:45 kom jag ur sängen och fick i mig lite vatten. Så sedan till 08:30 stack jag till vagnen och tog en tidigare vagn idag. Fick sitta i en halvtimme och vänta innan jag kom in idag. Så sedan cyklade jag och sedan hem igen. Kom hem till elva tiden och gick igång med frukosten och sedan tabletterna idag. Så sedan har jag inte gjort nått fram till tre tiden ja klockan var 14:40 då jag gick igång med träningen idag. Jag gick tidigare idag och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg en serie idag när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inte mer idag.

TRÄNING: Ja det gick bra idag på gymmet men jag hade värmt upp idag på cykeln då gick jag hårt ut idag och det kändes okey idag på gymmet.

ROMAN: Nä inget här idag.

MUSIK: Nä inte här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Söndag 9/2-2020 19:59

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag kom ur sängen till 10:45 idag igen. Fick i mig frukosten och så  la jag mig igen låg till 14:50 kom då upp och fick igång middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg två serier när jag åt. Och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag ser detta efter jag har kollat mailen idag. Ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ja jag skall säga att jag monn skall till sjukhuset och cykla till tio så jag måste upp tidigt och sedan iväg. Men jag hoppas vara hemma igen till 11:30 då det är dags för mina tabletter men jag har med mig detta så jag kan ta om det drar ut på tiden imonn.Nu säger jag hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn men hur pigg jag är när jag får gå upp till åtta tiden vet jag inte.

ROMAN: Ja inget idag heller men jag hoppas komma igång igen med tiden.

MUSIK: Ja kanske imonn kör jag lite på denna punkt om jag kommer hem i tid vill säga.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lördag 8/2-2020 19:42

DAG: Jaha till natt igen och jag sov som igår kom ur sängen till 10:45 då klockan ringde. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg två serier idag när jag åt. Ja efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag ja inget stort men kanske lite ser idag när jag kollar mailen så ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä inget mer idag jo jag har fixat till Twitch idag och fått det att fungera igen idag fick ominstallera för att det skulle fungera igen men nu är det okey igen.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inte här heller.

MUSIK: Nä!

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar