Fredag 16/8-2019 19:49

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt sov och vaknade ett otal gånger kom ur sängen till 10:30 fick idag i mig en storfrukost med ägg bacon och bröd men jag väntade innan jag gick igång till 11:35 fick jag i mig tabletterna idag. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå tolv då det var dags att få ner tvätten. Så gjorde detta och så upp igen. Till ett tiden var jag nere och fick upp tvätten på tork sedan stack jag till apoteket och hämtade tabletter idag. Skall höja en tablett så skall vi se om jag sover bättre då skall köra inatt så ser vi om jag sover inatt. Och så ser vi om jag sover mer än en dag denna gång med. Så mer? Jo jag köpte lite på ICA med sedan hem igen. Så sedan till fyra tiden så var jag nere och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen. Jag hade idag fläsk och löksås men jag glömde köpa grädde så jag fick ta utan idag. Det var gott det med såg en serie idag när jag åt och det var sista delen på den så nu har jag inte nått att se igen. Så mer?  Jo det är spel idag till 21:00 då är det eurojackpot jag har köpt tre spel och sedan ett till med pant pengar så jag hoppas på detta idag. Sedan har jag en chans till till 21:30 ringer nog nästan med en gång eller om det är under millen så ser jag det imonn när jag kollar mailen. Så mer? Nä inte mer idag jag hoppas jag sover tills imonn nu när jag tar med tabletter.

TRÄNING: Ja sover jag inatt så kör jag imonn till tre tiden en stretch igen jag hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja om jag sover inatt så kan jag köra imonn. Så får vi se om jag sover länge eller kort. Blir jag sömnig till tidigt så kan jag sedan gå upp till sex tiden och skriva fram till ett tiden. Men det beror på hur jag sover inatt.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Torsdag 15/8-2019 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov så där och kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag. Körde igång idag till ett tiden och slutade till 14:30 tiden. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt idag och just nu fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag la in 25 på eurojackpot igår med jag pantade flaskor igår och la in med dem. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då är det tvätt hela dagen.

TRÄNING: Ja jag tappade farten helt idag och hoppade ett par övningar idag igen. Men jag sov inte så bra idag kände det idag när jag hade fått i mig middagen. Är illa trött idag med.

ROMAN: Ja jag körde idag och fick lite gjort även om jag var rätt trött idag.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Onsdag 14/8-2019 19:36

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen men inte så kass som innan. Men jag fick inget gjort idag heller. Kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men till ett tiden så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Har inte gjort mycket idag jo spelat lite ett nytt spel ett tag det är ett pusselspel. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt idag. Och fick i mig en kopp kaffe idag med efter detta. Så mer? Jo morsan ringde idag hon mådde lite bättre men hon har fått flytande morfin med så det är nog därför det inte gör ont längre. Så mer? Jo om jag sover som inatt inatt så kommer jag köra romanen imonn. Vi hoppas på det bästa inatt. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag ser när jag kollar mailen idag om jag har fått ett mail som säger att jag skall hämta ut mer än 50000 så har jag vunnit mer annars kan jag ha vunnit lite ändå. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så jag kan köra imonn.

ROMAN: Ja om jag sover inatt som jag gjorde inatt så kör jag igen imonn.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Tisdag 13/8-2019 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår när jag la mig så tänkte jag jag lägger mig utan att lyssna på musik idag för jag var trött men sedan så vaknade jag igen till tolv sedan ett antal gånger till under natten kom ur sängen till 10:30 tiden idag och jag var rätt pigg idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen idag. Tänkte först att jag skulle gå igång med nått men så la jag ner och gjorde inte nått. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. Men idag till 21:30 så är det dragning till spel och jag hoppas att de ringer innan 22:00 då har jag vunnit lite och det vill jag. Så mer? Har mest glott på Youtube idag hela dagen. Skall ut imonn och köpa lite sedan hem igen men jag hoppas att jag sover okey inatt så jag kan köra romanen imonn. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja kör igen till torsdag.

ROMAN: Ja sover jag inatt som inatt så kör jag igen tills imonn.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Måndag 12/8-2019 19:32

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen. Somnade till ett tiden och vaknade igen till fyra tiden sedan efter detta så sov jag inte många timmar. Kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg till 14:00 då jag kom upp och stack till träningen till tre tiden. Så tränade sedan hem igen hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Så såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. En skit dag idag.

TRÄNING: Ja var illa seg idag så jag gjorde inte alla övningar idag heller.

ROMAN: Ja jag hoppas att kunna köra på denna punkt en dag snart hoppas jag.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Söndag 11/8-2019 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen till 11:00 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga men då var klockan redan 13:10 innan jag gick igång. Så sedan gick jag igång med middagen idag till 14:00 tiden idag för jag skulle spela idag men gjorde det inte idag hoppade det idag. Hade inte lust idag alls. Så jag åt idag fiskpinnar och mos gott mos. Såg två serier idag igen det var samma serie idag igen. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag. Så mer? Nu hoppas jag att jag sover nog så jag kan köra imonn på romanen hoppas att jag sover inatt. Mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Kan bara hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja sover jag inatt så kör jag imonn igen på denna punkt.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Lördag 10/8-2019 19:38

DAG: Jaha igår när jag la mig tänkte jag att jag skulle upp och skriva idag grannen hade lite folk hemma och när jag la mig till ett tiden så sov de inte och jag somnade inte förrän till två tiden eller nått sånt. Så kom ur sängen till 11:00 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Jo till ett tiden stack jag till Game stop och hämtade min joy con som de lagade gratis idag. Ja idag de hade lagat den gratis när detta var vet jag inte med det var gratis i alla fall. Så sedan hem och spelade lite sedan gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris och peppasås och såg två avsnitt av samma serie idag. Så mer? Jo det är spel till 19:55 så jag hoppas att de ringer så jag vann lite så jag kan hjälpa morsan räcker med 400000 tror jag så håll tummarna för detta. Så mer? Nä inget mer idag. Så ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag igen måste gå igång igen med detta till nästa vecka men då måste jag sova med.

ROMAN: Ja till måndag hoppas jag.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Fredag 9/8-2019 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen jag tog den nya tabletten och den hjälpte en dag denna gången. Hur fort vänjer man sig vid dem innan så tog det ett par veckor men nu en dag. Suck! Jag kommer inte ta mer för om det bara hjälper ett litet tag så är det inte mycket nytta med dem. Så jag kom ur sängen idag till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Jo jag spelade spelet idag och kom en bra bit på vägen idag. Men efter detta så gjorde jag inte mer jo jag var ute och handlade idag med. Bröd och lite till. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en ny serie när jag åt och jag såg två avsnitt idag. Så mer? Jo det är spel idag till 21:00 om det blir vinst så ringer de nästan med en gång. Sedan är det spel till 21:30 och är det vinst så ringer de innan 22:00 om det är över millen annars så ser jag detta när jag kollar mailen imonn. Så mer? Morsan ringde idag och hon kommer hem igen det är tjälkramp men nu är det illa, jag vet fan inte hur hon skall klara sig nu om det är så illa som det är nu. Hoppas att hon ringer imonn så hoppas jag att hon inte får så ont igen. Så mer? Nä inget mer idag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om jag sover inatt så  kör jag imonn med stretchen igen hoppas att jag sover nog inatt.

ROMAN: Ja sover jag inatt så kör jag imonn igen.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Torsdag 8/8-2019 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Jag tog en tablett till och jag blev trött en gång på detta en dag sedan inte mer. Så jag sov illa inatt igen kom ur sängen till 10:30 idag fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått igen idag. Jo jag har spelat idag igen timespinner igen ett tag och det gick bra. Så till tre tiden stack jag igen till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen när jag kom hem. Såg en film idag men såg inte hela idag har sett innan så. Så mer? Jo jag slog i tån idag när jag kom ur toaletten men jag tror inte den gick av men det gjorde illa ont. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag körde allt idag och jag glömde en övning såg jag sedan för idag var jag tidig och såg sedan att jag glömde en övning med. Men det gick okej idag.

ROMAN: Ja inget idag heller.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Onsdag 7/8-2019 19:48

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen kunde inte somna igår heller men grannen hade igång teven igår så jag kunde inte slappna av igår innan jag skulle somna. Så kom ur sängen till 10:30 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen idag. Har spelat lite spel men inte mer idag en kass dag idag. Så mer? Jo till tre gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris och pepparsås och såg en film idag när jag åt. Alla serier har tagit slut så jag får se filmer jag spelade inte innan jag stoppade film kanalen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej och ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag kör imonn om jag sover vill säga jag hoppas det.

ROMAN: Ja inget idag heller.

Jo jag laddade hem ett spel idag med som jag spelade ett tag innan jag gav upp. Rätt okey och det kostar bara 10 kronor per måndag och sedan 49 per månad så billigt. Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment