Söndag 14/8-2022 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen inatt var andra grannen igång halva natten och sedan gick andra grannen igång igen med snarkningar så kass natt inatt igen. Jag kom igång idag till nio tiden och kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Spelade lite spel men det gick inte bra alls idag så jag la ner. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och såg en film idag när jag åt. Nobody rätt okey att se idag. Fick i mig två koppar kaffe med efter detta och sedan har jag inte gjort nått mer idag. Kan bara hoppas att grannen inte snarkar inatt igen för då blir dagen skit igen.

TRÄNING: Ja imonn kör jag igen om jag sover då vill säga hoppas på det.

ROMAN: Ja jag kör igen om jag är pigg imonn vi hoppas på det.

MUSIK: Nä inget här.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lördag 13/8-2022 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt grannen snarkade hela natten sov illa som fan och sov lite men vaknade i ett när har gick igång igen. Så en skit natt inatt. Kom igång till 11:00 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 13:00 gick jag igång med träningsmaten efter detta har jag inte gjort nått idag på hela dagen mest legat på sängen men knappt det idag en skit dag igen. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och klyft idag och såg en sista film på SF-Anytime ambulans den var okey. Så mer? Jo jag fick i mig två koppar kaffe efter middagen. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag kan hoppas på det igen.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Fredag 12/8-2022 19:36

DAG: Jaha till natt igen då  ja och en små kass natt inatt kom igång idag till sex tiden och sedan kom jag ur sängen till 11:00 idag fick i mig frukosten och så stack jag ner till tvätten ja med tvätten ner till 12:00 idag sedan upp igen och fick sedan vänta på att den skulle bli klar till 15:30 idag men så till 13:00 var jag nere och fick upp den på tork. Sedan stack jag till apoteket och fick lite sedan till ICA för lite mat. Så sedan hem igen och så till 15:30 stack jag ner och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och såg en film idag day shift som var okey. Ja efter detta skulle jag då få i mig två koppar kaffe men jag glömde detta idag så jag får i mig detta nu ja lite och lite. Så mer? Jo jag vann igår jag hade hoppats på mer men blev 110 och det är gott mos. Jag har chans på mer idag kväll så tummarna för detta tack. Mer? Nä!

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Torsdag 11/8-2022 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt vaknade ett otal gånger under natten och kom igång idag till sex tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan till 15:00 tiden köpte jag en film till idag som var rätt kass. Skall vänta med den sista om det kommer nya bra filmer igen om ett tag. Så fick i mig middagen med hade idag korv och stripes och såg då denna film som var rätt kass. Men den var gratis så okey. Så sedan efter middagen fick jag i mig två koppar kaffe. Mer? Nä!

TRÄNING: Ja inget idag eller imonn eller mer denna vecka.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget mer.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Onsdag 10/8-2022 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt. Kom igång idag till fyra tiden första gången inatt sedan till sex tiden och kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till ett tiden. Mer om detta nedan. Så sedan till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg idag en film igen denna gång morbius som var okey inte mer men den var gratis så gott mos ändå. Så sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Mer? Jo jag har chans på lite pengar idag kanske mer om detta imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra idag igen skall till nästa vecka höja och sedan till veckan där på gå upp i tyngd igen.

ROMAN: Ja körde idag och jag var rätt pigg idag med efter natten så en bra dag idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (Dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Tisdag 9/8-2022 19:54

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov så där och kom igång idag till sju tiden sedan upp till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. La mig igen idag till 15:00 då jag gick igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en film idag jag fick fyra gratis filmer från SF-Anytime såg en idag. Den hette moonfall och var okey att se har tre till att se innan 6 månader får då går det ut. Har två till att se sedan vet jag inte mer inte idag i alla fall. Men jag har tid att se andra som kommer innan sex månader har gått. Jag vann på postkordlotteriet idag eller igår nått sånt. Så sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja imonn kör jag igen hoppas att jag sover inatt bara så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Måndag 8/8-2022 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt var grannen igång och snarkade ett par gånger inte för mycket men lite och jag kunde inte somna som jag ville igår. Kom igång idag till åtta tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag låg mest i sängen och försökte bli pigg men det gick inte så bra idag. Så till 14:00 kom jag igång igen och sedan till 14:45 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg då en film idag nya no time to die som var okey att se mycket bättre än de innan jag hade tappat helt för bond men nu var det okey igen även om det var hans sista film får se vad som kommer nu då. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde idag för fösta gången på en vecka och det gick bra idag. Skall till nästa vecka igen se över ökning sedan ökar jag till nästa vecka igen. På det mesta blir det ett kilo men inte på allt så jag tror att jag kan köra detta.

ROMAN: Ja jag var inte pigg idag men jag kanske måste köra i alla fall om jag skall få nått gjort på denna punkt vi får se.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile with tongue out Smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Söndag 7/8-2022 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen kom igång idag till sju tiden och sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Idag har jag inte gjort nått på hela dagen en seg dag idag. Så till 16:00 gick jag igång med middagen och jag hade idag kotletter med stripes och såg en film idag när jag åt. Pray den var väl okey men inte mer idag. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag igen och tog idag med en gräddfil med lite socker på gott som fan. När jag drack kaffet idag. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover inatt och sover jag inte så bra så hoppas jag att jag kan sova ja vila på dagen och sedan sticka till träningen igen imonn. Sedan nästa vecka igen skall jag höja ett steg igen.

ROMAN: Nä inget idag. Jag hoppas att jag kan få en dag då jag inte är trött så kör jag igen.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lördag 6/8-2022 19:53

DAG: Jaha till natt igen då ja och kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång som vanligt men ingenting. Så sedan till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en film idag som var så där carter eller vad den nu hette men kass var den i alla fall en koreansk film. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe nä två koppar kaffe som vanligt mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Fredag 5/8-2022 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt igen men var illa seg idag när jag vaknade idag. Kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så fick mitt recept idag och då stod det att det skulle kosta 70 spänn men det gjorde det inte det kostade nästan 600 nu kommer jag betala av detta på två månader för jag kommer upp i över 300 per månad i avbetalning så jag kommer få betala 400 annars kommer jag inte betala av det andra och då blir det aldrig avbetalat. Så mer? Så till 13:30 stack jag till apoteket och där fick jag veta att det är inte jag som får billigt och då fick jag betala 578 tror jag att det var. Sedan hem igen och gick igång med middagen hade idag korv och pommes och såg en serie idag igen började på en ny idag som var så där kanske skall se mer. Ja mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Jaha inget här idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar