Söndag 10/12-2023 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag okey men mobilen ringde inte idag så jag vaknade idag till 11:00 tiden sedan pillade jag med mobilen för att ställa in men det gick inte idag. Och då var klockan redan 12:00 jag fick i mig lite macka och sedan tog jag mina tabletter sent idag en halvtimme sent idag. Så sedan skulle jag gå igång med romanen men tappade farten idag igen så jag la ner. Och laddade hem ett nytt spel som jag spelade lite men fastande och la ner men jag spelade just nu och då gick det bättre. Så sedan till 15:00 tiden gick jag igång med middagen som idag tog tid gjorde lite annat mellan och fick jag i mig middagen till 16:00 tiden såg då sista avsnittet av serien idag och ja den var okey att se inget mer. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och som jag sa så spelade jag lite just nu innan detta mer? Nä.

TRÄNING: Ja har packat väskan för imonn om jag kör igen om jag sover då vill säga inatt igen vi hoppas på det.

ROMAN: Och nej inget idag på denna punkt. Men till 18:00 satte jag mig och läste igen skall komma igång med detta igen nu.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) Sad smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lördag 9/12-2023 19:52

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt vaknade jag till nio tiden sedan till 10:30 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till ett tiden körde sedan till 13:30 idag då jag gick igång med träningsmaten och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kebab och stripes och såg ett nytt avsnitt av samma serie jag såg igår. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Mer? Jo jag körde klart skannern idag när jag vaknade till 10:30 tiden körde sedan till 12:00 innan den var klar för idag.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Ja körde idag även om det inte var så länge så fick jag lite gjort ändå. Och såg idag att jag hade glömt ta tabletterna igår.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Fredag 8/12-2023 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt igen kom igång idag till sex tiden sedan till nio tiden och så till tio kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag jo jag la mig på sängen och låg sedan till 13:00 då jag kom upp och iväg till spårvagnen och åkte till centralen för att hämta mina tabletter melatonin sedan hem igen. Jo jag slog igång datorerna till 9:50 idag med så de går ännu kommer nog bli klar tills imonn tror jag. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och stripes men idag körde jag dem lite för länge innan jag tog ut dem. Såg ett nytt avsnitt av samma serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja det var nog allt för idag det ja.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Och inget här heller men tills imonn måste jag köra igen.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Torsdag 7/12-2023 19:52

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång idag till nio tiden sedan till tio kom sedan ur sängen till 11:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden fram till två tiden då jag gav upp för dagen. Efter detta så jag har spelat spelet jag laddade hem igår som heter gunbrella spelade ett tag idag nä jag hämtade hem det idag och laddade in sedan med. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatisgratäng och såg ett avsnitt av samma serie jag såg igår. Efter detta fick jag igång två koppar kaffe igen och så satte jag igång med spelet igen kom till första bossen och dog så jag stannade där idag. Sedan fick jag i mig kaffet och så har jag inte gjort mer idag tror jag visst. Tror att jag skall köpa ett spel till idag eller till lördag kommer pengarna in igen. Vi får se till lördag om det blir något mer eller inte.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Ja var piggare idag av någon anledning men jag tror att detta är magen som gör att jag inte är pigg har kass mage ett bra tag nu men var kass igår när jag vaknade och då var jag trött men idag var magen bättre och då var jag inte så trött jag vet inte om magen tar upp näringen som den skall skall se till slutet av månaden om jag inte får gå till läkaren om detta morsan hade kass mage med men hon trodde det var tabletterna hon åt jag vet inte varför min mage är kass men det kan ha med att jag äter samma mat helt tiden vi får se om jag går till läkaren om jag kan få svar. Ja jag skrev åtminstone en halvtimma idag i alla fall.

MUSIK: Ja inget idag.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Onsdag 6/12-2023 20:00

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt trodde jag att jag sov bra igen la mig till 00:30 tiden och kom sedan till sans igen till nio tiden kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och sedan la jag mig igen och gjorde inte nått idag på romanen igen. Men sedan till 14:00 så kom jag ur sängen och klippte mig idag skulle ha gjort detta till förra månaden men glömde detta så jag gjorde idag. Jo jag köpte en bok igår via mobilen för 148 och laddade då ner till mobilen och sedan idag till datorn med. Så till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen fick igång middagen och såg ett nytt avsnitt av samma serie jag såg innan den heter oblitirated eller nått sånt okey att se på men annars så där. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha till träningen idag igen då ja och den var okey även om jag hoppade sista övningen idag tappade farten idag. Och jag kan inte förstå detta jag sover nu från 00:30 till nio tiden innan så vaknade jag till sex tiden sedan till sju och så vidare men jag är inte pigg som jag var innan. Sover jag längre så borde jag väl vara piggare eller men nä.

ROMAN: Och nej igen inget här idag heller suck!

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Tisdag 5/12-2023 19:54

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov rätt okey trodde jag i alla fall när jag vaknade idag till åtta tiden sedan till nio och sedan var jag vaken tills jag kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg till 14:00 jag var seg som fan idag och ändå så sov jag bra inatt jag fattar inte varför jag var så trött idag. Så hela dagen kass idag. Så sedan till 16:00 fick jag i mig middagen sen idag igen hade kotletter med stripes och såg en serie idag när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. En skit dag idag.

TRÄNING: Ja sover jag inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Ja inget alls gjort idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Måndag 4/12-2023 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt jag glömde ta mina tabletter igår kväll såg idag att jag hade glömt ta dem. Så till natt kom igång inatt till ett tiden sedan till sex trettio och så till nio tiden kom sedan ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till ett tiden fram till två då jag la ner för dagen. Så sedan glodde jag i datorn och klockan hann bli 15:00 innan jag kom på detta så jag var idag sen till gymmet och sedan sen hem igen gick igång med middagen till 17:00 idag. Hade träningsmaten idag och såg en serie idag igen när jag åt och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen och sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Jaha idag skrev jag upp för höjning till nästa vecka igen har inte höjt på över två år nu men eftersom jag sover bättre så tänkte jag höja ett steg till nästa vecka igen vi får se hur det går då. Men allt gick bra idag i alla fall även om jag var sen idag klockan var tjugo över fyra när jag stack hem igen idag.

ROMAN: Ja idag har jag varit seg och jag fattade inte varför tills jag såg att jag glömde ta tabletterna igår så seg dag idag men fick ändå gjort en del idag så en okey dag idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Söndag 3/12-2023 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång inatt till ett två sedan till sex tiden och sedan låg jag vaken till 10:30 och kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till ett tiden fram till 14:00 då jag gick igång med inget gick sedan igång med middagen till 15:20 tiden fick idag i mig kebab och stripes och såg en serie idag igen en ny på Netflix andra avsnittet och den är okey att se. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja jag kan inte komma på mer idag så jag säger Tjingeling för idag.

TRÄNING: Ja har idag packat väskan och jag hoppas att jag sover bättre inatt igen så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha idag gjorde jag inte så mycket men fick ändå lite gjort och det får jag vara nöjd med idag. Hoppas på bättre natt inatt.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lördag 2/12-2023 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt även om ingen störde mig så sov jag så där inatt kom igång inatt till sex tiden sedan till åtta tiden kom sedan ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till ett tiden fram till 14:00 då la jag av för jag skulle göra träningsmaten. När detta var klart så gick jag igång med middagen hade idag fläsk och mos gott mos idag igen. Såg inte på nått idag utan slö glodde hela tiden. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och så var det nog allt för idag tror jag nog. Får kort bloggar nu men det händer inte så mycket nu.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Ja körde idag en timme och det gick okey idag trotts rätt kass natt igen.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Fredag 1/12-2023 19:54

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång idag till sex tiden sedan till sju och så till 10:30 kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan till 11:50 så stack jag ner med tvätten och sedan upp igen. Har sedan inte gjort så mycket tills jag var nere och hängde upp tvätten och så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Jo jag glömde till 10:50 satte jag igång med att skanna datorerna är inte klara ännu och denna kommer nog gå över tills imonn sista biten tar en evighet att skanna. Så sedan till 15:30 var jag nere och fick upp tvätten och så gick jag igång med att laga maten hade idag fläsk och löksås och mos gott mos igen och såg slö glodde på teven idag inte på nått utan bara glodde idag och såg fick jag i mig två koppar kaffe idag igen. Ja sedan var det nog inget mer idag.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller idag.

MUSIK: Här var inget heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar