Lördag 15/2-2020 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov fram till 10:45 idag igen och kom ur sängen idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musik idag till ett tiden. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två serier idag när jag åt. Ja det var samma serie men två avsnitt idag. Flickan från ingenstans ja den heter inte det på teven the passages eller nått sånt går på FOX. Ja inte nu men innan gjorde den det det kommer en andra säsong i år men inte än. Jag ser på FOX+ första säsongen nu. Så mer? Jo jag fick nio extra kanaler när jag uppgraderade Comhem nyss så jag kan få nio extra kanaler som jag kan välja vilka jag vill ja inte allt men några att välja. Så mer? Jo så har jag fått 300 MB med i hastighet på bredbandet med. Skall till nästa vecka stänga av mobilen jag fick ta och så har jag detta sedan i två år innan jag måste fixa igen om jag inte skall betala mer igen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn igen.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Jaha inget här heller.

MUSIK: Ja idag har jag gjort på denna punkt och det gick bra idag så räknade jag takter och nu är allt som det skall vara igen och jag kan nu sätta igång att sjunga när jag vill.

Så jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.