Lördag 14/3-2020 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt. Vaknade tidigt idag och låg sedan fram till 11:20 innan jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan har jag inte gjort nått idag igen. Jo jag har spelat lite Nintendo idag Smm2 ett tag i alla fall. Så till två tiden var jag ute med sopor slängde plast och kartong och flaskor idag. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris idag och såg två serier idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe nä två koppar kaffe idag hade glömt igår så jag tog idag. Så mer? Jo jag har chans på lite pengar idag kan ha vunnit 125000 om jag har en illa tur ser idag när jag kollar mailen ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Ja så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Nä inte här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.