Torsdag 14/5-2020 19:58

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt men jag väntade samtal så jag fick inte något gjort idag innan det ringde till ett tiden. Så efter detta så gjorde jag inte nått idag på hela dagen. Men jag fick igen pegarna som jag skulle ha betalat och då är jag okey igen på den fronten. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg en serie idag när jag åt och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag tror jag i alla fall nä jag kommer inte på mer idag. Jo jag vann inte nått igen men det är ju mest så så.

TRÄNING: Ja körde inte allt idag heller tappade farten och la ner igen.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn. Vi håller tummarna för det.

MUISK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.