Lördag 16/5-2020 19:51

DAG: Jaha till natt igen då ja och hade svårt att somna igår somnade sent igår och kom ur sängen till 11:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag gick igång med träningsmaten idag till två tiden sedan gick jag igång med middagen till tre tiden. Hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och lite choklad. Så mer? Nä jag vann inte nått tror jag i alla fall ser idag men jag har en chans till tills imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inte här heller idag.

MUSIK: Nej inte här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.