Onsdag 20/5-2020 19:52

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen jag hoppas att morsan inte gör som hon sa för då är allt skit igen. Kom upp idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt idag. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Om jag sover vill säga.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nej inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.