Måndag 19/10-2020 20:07

DAG: Jaha till natt igen och var uppe inatt en gång och sov sedan så där kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 12:30 gick jag igång med lunchen och så efter detta så har jag bara varit i kontakt med Telia och idag löste de mina problem gott mos så nu är mobilen igång igen. Så sedan till 17:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen med en gång jag kom hem idag och såg på Simsons när jag åt idag. Jag hinner inte se annat på träningsdagar annars blir jag sen till bloggen. Missade mitt kaffe idag hann inte med det idag tar imonn. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.