Måndag 4/1-2021 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen var uppe igen och jag tror att jag måste vänja mig vid prat för de kommer inte sluta. Så förhoppningsvis så vänjer jag mig tillslut och då kan jag sova igen. I alla fall hoppas jag detta just nu kan jag inte sova om någon pratar men jag hoppas att detta går över snart för det måste det göra annars kommer jag inte kunna göra nått mer. Kom igång idag till nio när andra grannen går igång att stampa takten och jag kan inte somna innan ett och sedan efter ett så är andra grannen igång ett par timmar så jag får nog sju timmar sömn om jag inte räknade fel och det skall väl räcka om jag sov hela tiden men det gör jag inte heller. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång idag med musik igen. Jag kommer inte sova och då kan jag inte köra på romanen så jag testar igen med musik jag kan inte sjunga jo jag kan men inte bra så jag får hitta på annat på den punkten. Så la ner detta till 14:00 tiden och sedan till 16:30 stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen såg lite på teven med idag och så fick jag i mig en kopp kaffe ja jag har inte fått i mig den ännu men tar efter bloggen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag glömde jag lappen så jag fick göra utan den och jag missade en övning idag tack vare detta. Men annars gick det bra idag.

ROMAN: Nä inget på denna punkt idag.

MUSIK: Ja jag tänkte får jag inte sova så kör jag musik igen och det gjorde jag idag. Så jag skall se hur jag gör men jag har en ny plan jag kan sjunga i två oktaver men jag går från nyckelhåls c till en oktav upp sedan från nyckelhåls c och en oktav ner. Så jag skall testa annat denna gången så hoppas jag att jag kan få till en låt som är okey igen. Körde idag ett par ackord men skall lägga till ett intro imonn om jag hinner jag måste ut och fylla på banken jag ligger bakom igen för jag köpte till jul så ligger jag back med minst 500 så fick jag göra ett köp två gånger och då ligger jag back med 219 med så jag skall ta och fylla på med mina sparpengar så nu ligger jag back där med. Sedan skall jag se om jag kan fixa till lite imonn efter middag på denna punkt.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.