Fredag 26/2-2021 19:52

DAG: Jaha till natt igen och en kass sådan men jag skulle upp till nio tiden idag för jag skulle kolla på en begravning gick igång till 10 idag. Så sedan så satte jag igång med tvätten ja jag tvättade idag från tolv till fyra. Så var nere och fick in sedan upp igen och satte igång med inte nått idag efter detta jo jag var ute och handlade till ett tiden sedan hem igen. Efter detta så har jag väntat på att tvätten skulle gå klart och det gjorde den till 16:00 jag satt och glodde på Youtube så jag satt ända till 15:55 skulle varit nere till 15:30 men jag missade tiden idag. Så sedan fick jag upp tvätten och så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris hade inget annat idag. Jag såg ett avsnitt av en serie idag när jag åt med. Och efter middagen fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.