Fredag 9/4-2021 20.07

DAG: Jaha glömde tiden idag men nu är jag igång igen. Sov inte bra igen massor vak under natten kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med tvätten idag till 12:00 fick in den och sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Jo jag hämtade min rakapparat idag med på vägen hem. Den tar en timme att ladda och håller sedan 50 minuter på en laddning och det var mycket bättre än den jag hade innan. Så sedan till 15:30 tiden var jag nere och fick upp tvätten och sedan till 16:00 gick jag igång med middagen. Hade idag köttfärssås med spagetti och såg en serie när jag åt idag. Jag  har sedan inte gjort mer idag jo jag har spelat lite spel på Nintendo idag annars inget mer idag.

TRÄNING: Jaha inget idag heller.

ROMAN: Nej inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.