Söndag 11/4-2021 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt körde pålningsmaskinen hela natten så kass sömn igen. Kom igång med mig själv till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag har inte gjort nått idag på hela dan. Jo jag har pillat med datorn ett tag nu men det går inte bra. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag korv och bröd och stripes och såg en serie idag när jag åt. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag så jag hoppas att jag sover nog inatt så jag kan köra imonn igen. Vi hoppas på det.

ROMAN: Ja sover jag så kanske jag kör imonn. Men troligen inte för de bankar hela natten nu.

MUSIK: Ja inte tills imonn men kanske tills tisdag kör jag igen vi får se hur det går imonn. För jag sover för kasst för att skriva så jag hoppas att jag kan göra på denna punkt istället.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.