Lördag 19/6-2021 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår hade grannarna folk hemma så jag vaknade till 04:30 och då hörde jag dem så nej jag sov inte bra inatt. Kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Har inte gjort nått idag på hela dagen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en film idag när jag åt. Som var så där okey. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Men idag bet jag av en tand igen. Men jag väntar till måndag och ringer tror att det är okey idag ringde jag med de stängde till 17:00 och jag ringe efter detta idag. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inte här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.