Söndag 20/6-2021 19:53

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men till 13:00 gick jag igång med träningsmaten. Så efter detta till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en film som jag hade sett innan men såg igen hade inte nått att se idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag. Jo jag ringer till 11:30 imonn så hoppas jag att jag får en tid till tandläkaren imonn.

TRÄNING: Ja blir nog inte nått imonn om jag inte sover perfekt vill säga men jag tror jag hoppar imonn med skall till tandläkaren imonn sedan kanske till träningen.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.