Söndag 18/7-2021 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen kom hem igår till ett eller två tiden sedan tog det en illa tid innan jag kunde somna igen. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag jo jag skall kolla om jag vann nått på euromillions ser idag efter bloggen på mail om det gav nått. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.