Torsdag 22/7-2021 20:06

DAG: Jaha till natt igen och grannen var uppe inatt igen till fyra tiden. Så kass natt. Kom igång till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag försökte lägga mig men det gick inte idag så jag gjorde inte nått fram till 14:50 då jag gick igång med att ta på mig för träningen och sedan hem igen. Så såg en serie när jag åt idag nya avsnitt idag och ett tag framöver. Så efter detta fick jag  i mig en kopp kaffe. Ja mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja eftersom jag inte kunde ligga idag så var jag illa seg när jag kom till träningen och det gick inte heller alls bra idag hoppade ett par övningar så kass träning idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.