Fredag 23/7-2021 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inga grannar uppe inatt vad jag hörde så okey natt inatt kom dock igång idag till 09:00 kom ur sängen till 10:45 kunde inte somna om idag brukar inte kunna detta så inte heller idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inget alls idag med. Jo till 14:00 tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Gick igång med middagen till 15:00 tiden hade idag kotletter med stripes och såg en serie idag när jag åt. Jo fick ett samtal till 15:00 tiden det var morsan lite mer de skall kolla upp så hon kommer inte hem idag kanske tills imonn eller söndag får se. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag fick inget gjort idag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.