Lördag 24/7-2021 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov okey men grannen kom hem till två tiden och då låg jag vaken ett tag sedan eller om det var till ett tiden kommer inte ihåg nu och såg inte på klockan igår heller. Så kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat idag men annars inget alls. Jo morsan ringde idag och sa att hon skulle komma hem idag och hon var bättre nu skall få ett schema att gå efter vet inte riktigt vad detta var men får nog redan på en dag. Så sedan till 15:00 tiden gick jag igång med middagen hade idag bara en kotlett idag fanns inte mer idag så jag tog denna och pommes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo en släkting till mig har fått en tia är som en stroke men inte så farlig tror jag i alla fall. Men han mår rätt okey tror jag men är trött. Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.