Söndag 25/7-2021 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt men jag var seg idag när jag vaknade vid sex tiden kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har idag dammsugit det var ett tag sedan nu. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä inget mer idag jo jag vann inte nått heller men det är ju som det burkar vara så.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan hoppas bara att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.