Måndag 26/7-2021 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen var igång igår men inte så länge så jag sov rätt okey inatt. Kom igång idag till nio tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen gick igång med middagen och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo det stod att till 15:00 skulle regnet komma men det gjorde det inte idag kommer nu 20:08 ja det kanske gick igång tidigare men hör det nu. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte allt idag igen missade två övningar för det var upptaget de har tagit bort att inte så många kan träna men kvar är sprit och torka av redskap mm.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.