Tisdag 27/7-2021 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag somnade till 00:30 tiden men sedan vaknade jag igen av att grannen pratade och de höll på till 04:00 och efter med. Kom igång idag till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen jag väntade på varorna som skulle komma mellan 12:00 och 15:00 de kom till 14:00 idag. Jag la in allt i kylen tar och fixar till det imonn när jag har mer tid. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och pommes och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.