Onsdag 28/7-2021 19:41

DAG: Jaha inatt var grannen igång igen det är fan att jag är så jävla lätt störd låg länge inatt. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så jo jag har fixat till köttet idag packade det och sedan skar jag köttet i bitar och la in i frysen och pålägget med. Så sedan till 15:30 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Sedan fick jag kalka av kaffemaskinen. Så mer? Nä inget mer idag. Kass dag idag.

TRÄNING: Ja skall ta och packa väskan idag har inte gjort ännu men gör nu efter bloggen. Jo jag har bäddat sängen idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.