Torsdag 29/7-2021 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt tror inte att grannarna var uppe i alla fall inte så länge så jag somnade rätt okey  inatt. Kom igång idag till sex tiden men kom inte ur sängen idag förrän till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Hade hoppats att jag skulle kunna skriva idag men inte heller. Så sedan ringde morsan igen idag hon har ont och jag vet inte om det går att fixa heller. Så till 15:00 satt jag vid datorn och fixade en grej så jag kom inte iväg idag förrän till 15:20 så till gymmet och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde allt idag nä en sak hoppade jag idag med men det var fullt så jag tänkte hoppar den idag. Men det gick bra idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.