Fredag 30/7-2021 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt var det tyst igen och jag sov fram till sex tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så till 12:00 stack jag ner med tvätten och fick in den. Så sedan till 13:20 var jag klar för ena tvättmaskinen ville inte och jag tror att någon hällde i tvättmedel i den med för allt stinker som fan. Jag har parfymfritt så jag vet att det inte är från mig. Så sedan stack jag till ICA för att  handla lite sedan hem igen. Så sedan till 15:30 stack jag ner och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen till 16:00 idag. Hade idag korv och bröd och pommes och det var inte gott alls idag. Såg en serie när jag åt och fick även i mig en kopp kaffe nä två koppar idag tog ingen imorse. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Tror att jag är lite allergisk mot parfym inte mot allt men en del lukter.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jo jag har idag skannat datorerna glömde säga det innan. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.