Lördag 31/7-2021 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag tror att grannarna är borta för jag hör dem inte alls just nu. Sov så där inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med träningsmaten idag till ett tiden. Så efter den till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och pommes idag såg sista avsnittet av en serie idag. Så fick jag i mig en kopp kaffe med efter detta. Så mer? Jo jag har pillat med sitemap programmet idag men det gick inte att fixa så jag la ner idag. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.