Lördag 7/8-2021 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt var grannen uppe ett tag igen så inte så bra natt inatt. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag  igång med hemsidan. Gjorde om kontakt sidan lite nu går det att skicka mail utan att lägga in något mail alls. Men då kan jag inte maila tillbaks heller. Och om ni har Hotmail eller Yahoo eller Gmail eller något annat webbaserat mail så skall ni skicka ett mail med en adress på dessa tre eller annan webbaserat och sedan skicka ett mail utan någon adress och säga kolla spam mappen så jag kollar denna annars gör jag det inte och då hittar jag inte era mail. Om ni vill att jag skall svara erat mail. Så jag har också dångat ett mail om detta till supporten så jag kanske kan få annat svar med får se på det till nästa vecka igen. Så mer? Jo till 15:30 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en film idag som var så där. Mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.