Torsdag 19/8-2021 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så jag stack till träningen till 15:00 och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja gjorde allt idag nä en apparat var sönder så jag gjorde inte denna. Men annars gjorde jag allt idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.