Söndag 22/8-2021 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt igen men jag är ändå seg när jag kommer ur sängen. Idag kom jag igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Ja har inte gjort nått på hela dagen idag jo spelat lite men annars inget alls. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då hoppas jag att jag kan få till mer än ingenting.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.