Måndag 23/8-2021 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt men orkade inte nått idag när jag kom upp till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag läste lite idag ett tag annars har jag inte gjort nått idag på hela dagen. Men till 15:07 jag var uppe på ett forum och la in lite så jag kom inte iväg idag innan 15:07 sedan hem igen. Så sedan fick jag i mig middagen och så en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag jo jag fick ett sms på kontrollen idag kommer till innan den 30 denna månaden.

TRÄNING: Ja jag körde inte en övning idag men annars allt så jag får vara nöjd med detta.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.