Onsdag 25/8-2021 19:51

DAG: Jaha till natt igen då och en okey natt igen inatt kom igång idag till 11:10 men vaknade mycket tidigare idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 13:00 stack jag till systemet för att köpa lite öl men jag fick inte det jag ville ha utan ett på 0,5% jag ville ha 0,0% stod det på hemsidan men inte heller. Så hem igen och till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter och pommes och såg en serie när jag åt idag. Är inte många avsnitt kvar nu. Fick i mig en kopp kaffe med efter detta. Så mer? Jo jag gjorde räkningarna idag med betalade försäkringen med för nästa månad på 1000 så nu är detta klart. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja har packat idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.