Fredag 27/8-2021 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och kom igång tidigt idag igen kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med tvätten till tolv sedan upp igen. Så till 13:00 stack jag ner och fick upp den samma på tork sedan upp igen. Så sedan har jag följt mitt paket men det kommer inte idag utan på måndag igen innan 18:00 så jag kommer inte sticka till träningen till måndag innan jag får paketet till måndag. Så hoppas jag att det kommer innan 15:00 det kom till Landvetter till 11:20 tror jag det var men sedan hände inte nått och jag får det till måndag igen då. Så till 16:00 tiden gick jag igång med middagen hade idag hamburgare och pommes och såg en film idag SAS Rise of the black swan som var okey att se. Ja efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Ja inte här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.