Torsdag 2/9-2021 20:05

DAG: Jaha till natt igen och jag hörde grannarna igen inatt men inte så länge så jag sov så där inatt. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med övningarna igen körde tre gånger idag skall köra fredag lördag och sedan till söndag går jag på nytt igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes idag igen och såg en film idag men såg inte klart hela idag ser annan dag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag spelat lite spel idag med hade något fel på kontrollen och mailade om detta men nu är det borta men jag har kommit på hur man skall strata den och stänga den. Fick fel på ett spel till men jag startade den inte som jag skulle idag så jag gjorde om och då gick det som det skulle. Så mer? Jo morsan ringde idag med en signal när jag hade gått igång med middagen ja jag åt middag då hon ringde idag. Så mer? Nej inget mer idag kommer igen imonn igen. Jo jag fick inte ner mail från Telia heller för ett par dagar sedan men nu är det igång igen.

TRÄNING: Jaha inget idag heller.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Ja jag har kört alla övningar tre gånger idag för att öva upp greppet jag har lite svårt med det för mina naglar sticker ut utanför mina fingrar så om jag rätar ut fingret för mycket så slår nageln i och annars så slår fingret mot andra strängen just nu i alla fall. Så jag kan inte hålla fingret rakt in måste ligga lite snett för att kunna hålla strängen får se hur det går med det sedan. Just nu går det okey men sedan när jag skall ta ackord så kanske det inte går så bra längre.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.