Onsdag 8/9-2021 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en natt igen då jag vaknade till sex tiden igen jag vet inte om något hörs men jag vaknar igen vid denna tid. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att fixa datorn igen. Den ville inte stänga ner ja ner till sparläge jag pillade med det länge tills jag hittade en sak om att det finns felsökning på datorn och jag körde denna vilket brukar gå att den inte hittar något men idag fungerade det och jag kunde stänga den igen. Så efter detta så gjorde jag inte nått mer idag kom inte igång med gitarren alls idag. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag tror att jag har fixat problemet med skärmen och att alla fel nu är borta. Tack för det.

TRÄNING: Ja inget idag och jag kanske hoppar till torsdag med får se hur pigg jag är då.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Ja inget idag alls tappade farten och la ner idag. Just nu kan jag spela det jag skall men tappade farten idag och la ner.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (morgon)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.