Torsdag 9/9-2021 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov som innan inatt igen kom igång idag till sex tiden igen vet inte vad jag vaknar av men något är det. Så kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så gick jag igång med gitarren idag igen. Körde tre gånger idag och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes. Men jag skulle ha haft köttbullar och spagetti idag får ta det imonn. Så såg en serie idag på teven och fick i mig en kopp kaffe med efter detta. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn igen.

TRÄNING: Ja jag hoppade idag igen men kör igen till nästa vecka igen måste gå då.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Körde idag igen men hela upplägget hade ändrats i fender appen. Hur detta har gått till vet jag inte men fick nytt idag igen och körde idag igen tre gånger per dag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (skrev fel igår skulle ha varit kass morgon)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.