Fredag 10/9-2021 19:39

DAG: Jaha imorse vaknade jag igen till innan sex sedan igen till sex och sov sedan kasst fram till 10:45 då jag kom ur sängen idag och fixade till mig. Så sedan till 11:00 fick jag i mig frukosten och så till 11:30 fick jag i mig tabletterna. Så sedan bäddade jag sängen och stack sedan ner med tvätten till 12:00 och upp igen. Så till ett var jag ute och handlade lite sedan hem igen. Så fick jag upp lakarna och så väntade jag på att tvätten skulle torka. Så till 15:30 var jag nere och fick upp tvätten igen och sedan gick jag igång med middagen till 16:30 tiden sen idag. Hade då köttbullarna jag skulle ha haft igår såg en serie när jag åt idag och fick i mig en kopp kaffe efteråt. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om allt går som jag vill så kör jag igen till måndag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä hann inget alls idag tar igen tills imonn.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.