Onsdag 15/9-2021 19:37

DAG: Jaha till natt igen och jag sover bättre men inte bra jag undrar hur länge jag måste ta igen sömn för att kunna sova som innan. Men jag sover inte bra ännu så jag vet inte om det går att göra nu. Så kom igång idag till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Kom inte igång att spela något idag och fick inget alls gjort på hela dagen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag fiskpinnar och mos gott mos och såg en serie som gick igång igen efter uppehåll. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har spelat lite idag med och kommit lite längre idag men bara en kort bit jag ligger på 99% på kartan och 92 på objekt så jag har en lång väg kvar att gå i alla fall på objekt jag har 11 poäng kvar att hitta på en eller två poäng och jag har ingen aning var de är på kartan. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag är piggare imonn när jag vaknar igen.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Och nej jag fick inget alls igång idag hoppas på imonn.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.