Lördag 18/9-2021 19:40

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt inatt sov inte bra och vaknade till 10:45 kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag väntade på morsan som skulle komma till 14:00 och jag gjorde inte nått innan detta. Hon kom till lite efter två tiden och så till 15:00 gick jag igång med middagen ja morsan hade med sig idag som vi åt. Om ni undrar så fyller jag år idag 56 har jag kommit upp i. Så sedan fixade jag hennes mobil och så till 17:30 åkte hon hem igen. Så mer? Ja det är inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (ont i nacken idag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.