Söndag 19/9-2021 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag satt mycket igår och det gillade inte min rygg idag kände jag när jag kom ur sängen till 11:10 tiden. Jag sitter inte länge annars men igår satt jag med morsan ett bra tag. Så hon hade köpt ny mobil och då hade killen på Elgiganten sagt att hon skulle få Telia men han hade lagt på tele2 så hon får ringa imonn om säga att det vill jag inte ha hoppas att det går bra för henne alltid skall det var något. Så jag ringde idag om detta innan jag gick igång med middagen. Hade idag karréer och stripes och såg en film men såg inte klart hela idag hade inte lust idag. Fick i mig en kopp kaffe med idag efter middagen. Jo så hade jag ont i nacken med låg länge innan jag tillslut somnade. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej från mig idag och ser er igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn kör jag igen om jag sover viket jag hoppas att jag gör.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag) Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.