Måndag 20/9-2021 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt men jag trodde att morsan skulle ringa till nio tiden så jag vaknade tidigt idag och kom ur sängen till 10:00 idag och stack sedan hemifrån till 11:30 tiden skulle vara inne i stan till 20 över tolv och jag fick vänta på morsan idag. Så kom till Telia och nä vi fick ta oss till El-Giganten i Mölndal och då fick morsan förstå att hon hade skrivit på ett kontrakt och inget var fel. Hon har början till demens och blir det mycket så går det trögt. Så till den 21 Oktober så skall hon byta till Telia igen då går kontraktet igång. Vi åkte till Nordstan först sedan Mölndal igen och sedan åkte jag hem igen. Morsan mindes fel och hon hade sagt okey för Tele2. Så sedan när jag kom hem så gick jag igång med middagen och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Sedan beställde jag min mat kommer till lördag den 25é mellan ett och tre. Så mer? Nä inget mer idag så ses igen imonn. Jo jag såg klart filmen idag som jag började på igår var okey Kate hette den.

TRÄNING: Ja jag missade träningen idag och jag kommer gå igång igen till nästa vecka hoppar denna.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.