Tisdag 21/9-2021 19:43

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt sov fram till nio tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen kom inte för mig något idag på hela dan idag. Så till 15;00 gick igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie när jag åt idag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. En rätt kass dag idag fick inte nått gjort på hela dagen idag. Jag har spelat lite spel ett litet tag men inte mer. Jo jag har fått tillbaka ett problem med datorn igen. Och jag vet inte hur  jag skall  lösa detta går troligen inte heller. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt denna veckan heller.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Ja kom inte igång här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag) (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.