Onsdag 22/9-2021 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt inatt kom igång idag till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Har pillat med Bluetooth idag jag har svårigheter att koppla kontrollen till datorn och det kan bli fel när som helst och det står inte nått om detta någonstans heller. Men jag uppdaterade drivrutinen så hoppas jag att det hjälper. Så mer? Har inte gjort nått på hela dan idag. Spelat lite men då funderade inte kontrollen heller som den skulle så det gick så där idag. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag en kotlett och en paj som jag fick av morsan och stripes till detta såg en serie när jag åt idag. Och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag och så ses vi igen tills imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.